Nur2709 Sevgili anneler 28 haftalık hamileyim ilk alttan muayenizi kaçıncı haftanızda oldunuz bu çatıya falan bakıyorlarmış ya 🤷🏻♀️
Zdk Nur2709 ben 4+6 dayken olmuştum. Ultrason ile bakmıştı kese görünmüştü. Sonra 6+4 teyken tekrar gittik kalp atışını duymuştum o zaman da. Alttan muayeneye dair bilgim yok 😬
Aysentass Nur2709 hamile olduğunu öğrenince gidiyorusn eğer karından keseyi görmezse alttan bakıyor ama sen istemezsen haftaya gelicem dersen tmm diyorlar haftaya tekrar karından bakıyorlar
Gulsurmeli Nur2709 5 haftalıkken öğrenmiştik keseyi görebilmek için alttan bakmıştı çok erkendi çünkü korkacak hiçbirşey yok emin olabilirsin ağrılı sızılı birşey değil 🥰7.haftada kalp atışını duydum😁
Asena60 Beta ölçümün yapıldıktan sonra bir de karnından bakar haftan erkense zaten kesen oluşmamıştır tekrar çağırır
ZEhrA_94 Nur2709 canım genelde 37-38 haftalarda bakılıyor 36 haftada nst başlıyor sancı çıkarsa bakılıyor yada riskli bir durum varsa bakılıyor herşey normalse 37-38
Mavi46 Nur2709 ilk alttan muayeneyi 38+2 de oldum canım biraz canım yandı ama çok değil bazı kadınlarda çatı muayenesinden sonra nişan filan geliyormuş 39+1 olduk hala tık yok 😂🤗🤗
Nur2709 oykuduru21 bende aynı şekilde bu uygulamayı keşfetmek öyle iyi geldi ki bana tecrübeli annelerle sohbet edip bilgi almak çok güzel bir şey 🤭 muayenemize daha zaman varmış
Gull_94 Nur2709 ben bı ılk ogrendıgımde oldum bıde 30 sonlarına dogru yıne ultrasnla bakmstı alttan onun harıcı olmadı dogumda acılma varmı dıye baktlr sdece
Attent Nur2709 canim kontrole gittiğinde hic beli olmuyor neyle karsilaşicam bugun nts icin gttim altan acilma varmi falan diye baktilar
Nur2709 Attent zaten her ihtimale karşı tedbirli gidiyoruz artık bakalım bizim ilk muayenemiz kaçıncı haftamızda olucak 🤷🏻♀️☺️