Aylinadamm Kızlar ne yaparsam yapayım şu enfeksiyon bir türlü geçmiyor artık kaşıntıdan bıktım sürekli çok özür dilerim yeşilimsi akıntı,kaşıntı,silerken yanma oluyor sizde de olan varmı neler yapıyorsunuz 😢
Anne18 Aylinadamm vajinanız damı kaşıntı var Duyduguma göre sirkeli su iyi geliyormuş yinede doktorunuza sorun
ZEhrA_94 Aylinadamm doktor bana sirkeli su yap temiz mendilleri o suyla ıslat ve pansuman yapar gibi temizle orayı ve suyu çok iç dedi ki zaten hamilelikten dolayı çok içiyordum en azından kaşıntı yı alıyor rahatlatıyor deneyebilirsin sadece biraz kokuyor
44_58_44 Aylinadamm doktoruna söyle kesinlikle… sirkeli su travozol krem kullandım doktorum fitil vermişti ve ağdaya başladım kesildi hepsi
Shr1 Aylinadamm aynı sebepten doktora gittim antibiyotik verdi daha birgün kullanmadan acillik oldum kanıma karışmışti artık ateslendiim hemen yatış verdi 1 hafta damardan antibiyotik tedavisi gördüm çıktım ve hala geçmedi akıntı kesildi ama kaşıntı geçmiyor ayıptır söylemesi wc ye gidiyorum kaşımak için öyle pis birşey bu dogurana kadar geçmeyecek belliki sende dikkat et bı doktora git bence
ayshoo sirkeli su iyi geliyor ama sizinki ileri derece gibi mutlaka doktorunuza danışın idrar kültürü yaptırın
Aylinadamm ayshoo idrar yolu enfeksiyonum var zaten ama işte ilaçlar işe yaramadı geçiyor sonra biraz zaman geçince hemen başlıyor geri
tazeeannee Aylinadamm aynısı bende de oldu kesinlikle kızılcık suyu çok iyi geliyor ilaç kullandım geçirmedi ama kızılcık suyu içtim çok şükür geçti
ZEhrA_94 Aylinadamm canım öle çok yanmıyor sadece yaraya kolonya değer de ilk başta sızlar ama sonra orayı serinletir onun gibii oluyor
tatlissannee Çok hafif yanıyor ama sonra rahatlıyor yapın mikropu atsın içinden pamukta gördüm mantarları ben resmen patır patır dökldü
dileksak Aylinadamm sirkeydi sarimsakti karbonatti vajinana sakin surme. Uzun zaman ben de cektim bu sıkıntıyı, fitil ve kefir ile kurtuldum. Mutlaka kefir mayalamaya çalış
Arslaninannesi Duş jeli sabun vs ph dengesini bozucak hiç birşey kullanma canım sirkeli su da buna dahil enfeksiyon içerden gelir buna ne yazikki sirkeli su vs çözüm değil bol bol su iciceksin limonlu su icebilirsin suyuna sirke ekleyebilirsin özellikle alıç sirkesi enfeksiyon iltihap konularında çok şifalı ama direk vajinaya uygulamak yanlış bir çözüm pamuklu iç çamaşırı kullan en azından geçene kadsr çamaşırlarını muhakkak ütüleyerek giyim yüksek ısıda kendi iç çamaşırlarını ayrı yıka cinsel ilişki sırasında hamilelik söz konusuysa şuan prezervatif kullan çünkü buda enfeksiyonu arttırıyor malesef. Genital temizliğini duru suyla mümkün olduğunca yapmaya çalış temizlik yöntemin ne bilmiyorum jiletse aynı jileti bir kere daha kullanma agdaysa eğer önceden kuaförler spatulalari içinde bırakıyor çoğu aynı spatulayi kullanıyor buna da dikkat et.
Asena60 Bana doktor bir toz yazdı ilaç. Onu suda eritip 6 saat tuvalete gitmedim bir de ona ek fitil vermişti onu kullandım bu ikisi bir sürü beni götürdü. Anlık rahatlamak için de elma sirkesiyle silmeyi dene
Hasret_ Aylinadamm pet şişeye suyu doldur bırazda elma sirkesi koy her temizlenmeden sonra orayı onla yıka ve temiz küçük havlularla kurula, gece yatarken de bir pamuğa elma sirkesi koy içeri ittirme ama oraya koy sabah çıkar bi kaç gün böle dene hiç bişeyin kalmaz bak çaresine yoksa erken dogum olur Allah korusun
Ebru1520 Benimde illeri derecede enfeksyonum oldu kasinti yanma vs. Dediginiz gibi de ne yaptiysam gecmedi ilac Krem Fln. Antibiotik kullandim simdi Iyim bakalim. Bu enfeksyon genelde ped den sampuan sabun gibi seylerden oluyo ve illiskide Esininz icine bosaliyosa devamli ondanda oluyor. Sirkeli suyu yapmayin Bende yaptim yara oldu bida doktorunuza danisin. Cok gecmis olsun