Ayca28 Kızlar selam 🌿 hastaneden çıkarken bebeğinizi nasıl satacaksınız yani kalın polar tulum mu aldınız bedeni ne ya da sadece battaniye mi fikirlerinizi bekliyorum 🌿
Tahaninannesii Ayca28 ben kalın battaniye koydum çantama bir de ana kucakları oluyor yatak gibi elde taşınanlar ona koyacağım inşallah
Nuur2001 Ayca28 normal battaniye sarıp pusetine koymuştum pusetin üstüne de kalın battaniye örtmüştüm canım 😊
Esosun Ayca28 mayısta olcak benim doğumum ince bi battaniyeye sarıp pusetin üstüne müslin örtü almayı düşünüyorum mayısta buralar baya sıcak😊
Ayca28 Esosun kesinlikle süper zaman 👌🏻 Gerçi şubattayız ama burası da baya sıcak yani 🌿 sağlıkla gelsinler 🧡
Mcakir Ayca28 kıyafetinin üstüne örgü tulum giydircem . Bide örme battaniye var. Pusetine sereceğim.Hemşireye bi sorcam tabi böyle iyi mi çok mu gelir diye onlar yönlendirir 😊
Ayca28 Mcakir Bikaç battaniye müslin götürürüm de yenidoğan için ya da 3ay için bile kalın tulumlardan yok o yüzden merak ettim bende 🌿
diyhomelif Ayca28 nasip olursa hastane çıkışını giydireceğim sonrasında yapıp @rabbitandmood dan transformer tulum almıştım onun içine koyacağım 🤗 - 100 dereceye kadar sıcak tutuyor bu bahsettiğim tulum
Tahaninannesii Ayca28 benim dediğim bu bebek arabalarında olan değil çanta gibi üstü de fermuarlı kapanıyor ondan yeter diye düşündüm🤷🏻♀️
Elaninannnesi Ayca28 ben astronot giydireceğim bir de ince bir battaniye atarım üstüne . Zaten arabaya kadar 10 metre de bir şey olmaz çokta sıkmamak lazım çocukları :)))
Mcakir Ayca28 evet hazır yok sanırım biz ördürdük hastaneye gider gelirken giydiririm diye 😊 ama çok onemli oldugunu dusunmuyorum sıkıca sararsınız battaniyeye
Ozbu41bug Polar kalin kundak almistim citcitli kenarlari ona saricam pusetine yerlestirip pusetin ustunede ayri kundak koydum onu ortucem nasipse