Besiktasliii Durumlar ne kızlar 37haftada neler yaşıyorsunuz. Adet sancısı gibi ağrılar yaşıyorum arada belime vurmaya başladı bugün sizde durumlar nedir
Bittercikolataa Besiktasliii 37+5 💕 Alt tarafımda baskı oluyor ve akıntım arttı geceleri de cok sık aralıklarla olmasa da adet agrisi gibi belime giriyor ağrılar bir de yatağa yattığım da sırtımın ağrıdığını hissediyorum🙈
sagsbry Besiktasliii şuan tam 37 haftalık hamileyim.. İki gündür adet ağrısı gibi ağrılar girip çıkıyor.. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Kasılmalarım var ara sıra bakalım ne zaman gelecek.. Makat gelişli sezeryan olcam sanırım 😶
Bursa97 Besiktasliii 37+4 bizde kontrolümüz vardı dün bebek kanala girmeye başlamış yavaştan dedi doktor 😊 arada belim ve kalçama ağrı giriyor birde akıntım çoğaldı bu haftalarda öyle böyle gidiyoruz işte 🥰
Emire-09 Şu an itibariyle 36+0 ım bende 😊Dediğiniz ağrılar oluyor bende de bir de akıntı oluyor fazlaca
Turkangi 36-3 üm aynı sekilde adet olcakmısım gibi ağrı basladı bir kaç gündür belime ara ara sancı giriyor aynı zamanda bacaklarımın arasında top varmıs gibi yürüyememeye basladım ilk doğumum 36-4 te olmustu tedirgin olmaya basladım erken gelmesin buda diye 😬
Mumsyyy 37+4 bugun nst ye girdim sanci cikmadi, arada baski hissettim alt tarafta bugun okadar onun disinda bir sey yok henuz, uyumak istiyorum uyuyamiyorum suan sadece, birde cok terliyorum geceleri nedense
Zeyzey1616 Ozgulos Canm uzanıyorsun iki lastik kemerle göbeğine bağlıyorlar çocuğun kalp atışlarını dinliyorlar 10 dk kadar birde sancı var mı yok mu o cıkıyor nst de
Ozgulos Zeyzey1616 tamam anladıöim, çok teşekkürler, korkulacak birşey yokmuş o zaman 🤗 33+5 günlüğüm, 20 gün sonra hem çatı muayenesi hemde nts yapılacak
Asena60 Hafta oldu bebek ters bakalım sezeryan mı olacak… toplanıp toplanıp açılıyor karnım çok tuhaf vaziyetlerde bir de sanki yürürken alta çok baskı yapıyor :/
Besiktasliii Zeyzey1616 benim doktorum kireçlenme başlamış eşinde dedi yaşlanmaya başlamış normal olabilir dedi
Asena60 Zeyzey1616 yok canım öyle bir şey demedi 40 a kadar bekleyelim biz de doktor ama bebek kendi ters gelmek isterse beni hemen sezeryane alır. Eş yaşlanmayı hiç duymadım canım ya
Besiktasliii Zeyzey1616 O konuda pek bilgim yok ama 34+4 haftalıkken benimkide 2200 falandı 36+4 de 2900 olmuş bende şaşırmıştım bukadar kilo almasına