Btlartrk Merhabalar, doğum yaparken rahim ağzının kolay açılması açısından meryem ana otu kullanıyormuş, hatta bazı doktorlar özellikle doğumhaneye bile sokuyor. Kullanan duyan bilen var mı? Ne oluyor nasıl kullanılıyor? Kullanıp faydasını gören oldu mu?
Minnosunannesiii Btlartrk yorumlarda çok gördüm kullanıp faydasını göreni canım doğum başladığı zaman suya koyuyosun dua filan okunuyor bir iki damla içebilirsen iç diğer suyla hafif sırtını ovalasınalr dua ederek
eliff26 Btlartrk ben kullandım. Suya koyduk 15 gün kala suyundan içtim hep tazeleyerek. Özel bir duası var mı bilmiyorum ama okuduk yinede kendimiz. Hastaneye nisan geldiği icin gittim ağrı sızı vs hiç yoktu 4 cm açılma olmuş doğum başlamış ve açılmam çok hızlı ilerledi şükür sağlıkla doğdu bebeğim 🤲
Buketkucuk Btlartrk bende kullanacağım kısmetse doğuma yakın suya koyuyormuşsun dualar okuyormuşsun içende oluyormuş suyundan doğum bitiminde de sudan alınıyormuş iyice araştırıp öyle kullanacağım
Btlartrk eliff26 o kadar önceden koyuluyor mu ya, genelde doğuma giderken ya da bi gece öncesi demişler ama sonuçta doğumum ne zman olacak bilemiyorum ki. Bir de tazeleyerek derken her gün yeniden mi suya koydunuz
Ecem1818 Btlartrk ben suyum gelince hemen onu suya koydum kendim bir duşa girdim giyindim onu içmeye başladım hastaneye gidene kadar sonra açılmam 5 cm di ve hiç sancım yoktu