tly Giz35 ben Baglar hastanesindeyken Sezin Vurala gitmistim. Kesinlikle onermiyorum. Kesede kanama alani varmis kendisi fark etmemis bile üzerine esleri almıyor odaya sadece gebeyi aliyordu
tly Giz35 Pinar hanim cok yogun evet randevu almak zor oluyo ama isinin ehli ilgili birisi. Genesiste Fatma hanima gidip memnun olan cok tanidik var onu da tavsiye edebilirim
Alize21 parasetamoll ben sezin vurala gittim genesiste tavsiye ederim kesinlikle memnun kaldım devam edecem randevuya sadık kalıyor bekleme yok ilgi alaka çok
parasetamoll Alize21 en son bağlar hastanesindeydi diye hatırlıyorum arkadaşım gidiyordu bende dr’mdan memnunun randevu alıp saatinde gidiyorum sıkıntı çıkmadı şimdilik kaç haftalıksın?
baharselo İlk olarak Genesis Fatma hanıma gittim,çok fazla hastası olduğu için sağolsun apar topar muayene etti hiç memnun kalmadım,Çarşamba pınar hanıma gideceğim inşallah memnun kalırım 👍
Mukocan Memorial Hastanesi Aydın Ilgın’a gidiyorum ben. Başka bir hastanede bebeğimin kalp atışını dahi duymadan yaşamadığı söylenince tesadüfen gittim kendisine. Çok rahat ve profesyonel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim😊
Mukocan Mells memorial sgk ile anlaşmalı ama bayağı fark ödeniyor. Normal muayene ücreti 160 tl, ikili ve dörtlü tarama testleri için de ortalama 150 şer tl ödeniyor. Kan tahlili vs. için net bişey söyleyemem çünkü doktorun istediği değerlere bağlı😊
Mells Alize21 ne kadar muane ücretleri bir arkadaşım ilk testlerle birlikte 600 tl rahat görürsün dedi bana fazla geldi biraz
Alize21 Mukocan onlara gerek bile yok detaylı ultrason yaptırdık 300tl genesiste cihad hoca yapıyor sorduk ona tarama testlerine gerek yok dedi ultrasonile anlaşılır zaten dedi