Minnosunannesiii Üfff kızımı kameraya alcam tatlıdan da nefret ederim zorla iki parça çikolata yedim onamıyo kızçeeeemmm🤣 az kameraya alayım dedim anasına çekmiş turşu yiyem accık oynasın 🤣
mercimeginanne Minnosunannesiii bnmki geçen hafta 2 gün hareket etmedi (azdı belli belirsiz) 3. gün limona tuz ekledim yedim hareketlendi 😂😂 ekşiye tepki veriyor. O yüzden sürekli vişne suyu aldırıyorum eşime 🙈 33+2yiz
NilGrl Minnosunannesiii bizimki de durmuyor maşallahh. Ev işi yaparken o kadar kasılıyor ki. 28 haftalığım şuan. Anlamadım. Sanki içerde geriniyor gibi 🤷🏼♀️
Rumeysa10 Bende tam karnım oynuyor kamerayı açıp video çeken yok gene duruyor sanki hissediyor anlamadım
Minnosunannesiii Rumeysa10 eşin hissediyor mu 🤣 benim koz kıpırduyo babası elini koyunca duruyo 🤣🤣 saatlerce bekliyoz ama kıpırdamıyor ben elimi koyunca anında tekmeliyor😂
ayseeerl13 Rumeysa10 ayni bendede oyle oluyo hareketleniyo kamerayi aciyom duruyor oglum hissediyomusun diyorum kamerayi sevmiyo sanirim
Minnosunannesiii mercimeginanne maşallah şimdi kalsam limon tuz yesem 🤣 çikolatanın üstüne 🤣🤣🤣 kuzum içerde Mine felci geçirir ajjddjfj
Y-123 Nilasyamom cnm normal bende geçen endişelendim gittim doktora doktor dedi daha erken çok hissedemezsin muayene etti bak rahatı yerinde herşeyi güzel yani anlıyacagın endişelenme cnm
Nilasyamom Birkiz Y-123 Esraguler Haklısınız kızlar ama insan tedirgin oluyor yani 2 düşük yaptım. Bu bebeğimin sağlıkla bana gelmesi için küçük işaretler arıyorum kontroller dışında. İnşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲🌸
Arzudamar Benimde 20.6 haftalık hiç bişey hisetmiyorum şuana kadar bebeğin hareketini hisetmedim normal mı yarın hastaneye gidicem
melzey Esraguler ben de 19da başladım hissetmeye. Şuan 22 deyim ve gece gündüz kıpır kıpır hiç durmuyor. Bu kız hiç uyumuyor galiba 😱