Semnr2 Anneler çatlaklar için ne kullanıyorsunuz var mı öneriniz 16+1 haftalık hamileyim çatlakların oluşmaya başladı kullanabileceğim ne var öneride bulunur musunuz ? 🌼
Ayca24 Semnr2 14.haftadan beri burts bees ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu ana kadar oluşmadı çatlak ☺️
ozlemprlk16 Semnr2 ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri duş sonrası kurulanmadan bebeyagi sürüyorum vücuduma komple karin bolgemi daha yağlı tutuyorum birde arada aklıma geldikçe vazelin sürüyorum 29+5 oldum daha çatlak olmadı bakalım ilerde nolur
Ayca24 Semnr2 Rica ederim siz nemli tutmaya özen gösterin ve düzenli su tüketin en azından minimuma indirirsiniz çatlak oluşumunu ☺️👍
Ipek0z Semnr2 kantoron yağı kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm. Kesinlikle kaşıma kaşırsan çoğalır çatlakların
Semnr2 ozlemprlk16 bende aşırı kuruluk var ve çatlamaya başladı ciddi şekilde tavsiyeniz için teşekkürler 🌺
Minikmucizem0109 Günde en az 3 litre tükettim Hindistan cevizi yağıı ile sürekli nemli tuttum fakat 35-36 da harita gibi oldu alt kısımlar göbüşün 😅 çatlatacağı varsa gerçekten çatlıyor.
Nuruminci Semnr2 bnde 26 haftada catlamaua başladım ne kullandıusam önüne gecemedim 5 ay oldu doğum yapalı hafıf hafıf belli oluyor zmnla beyazlıyor zaten takma kafaya,