esma06 Merhaba sezeryan Doğum sonrasında ne zaman duş aldınız ? Dikişleri korumak amaçlı ne yaptınız tecrübeliler bilgi verirse sevinirim 😊😊
Deletedmom0067 esma06 doktor ertrsi gun ayakta fus alabilirsin demisti banti cikarip ayakta annem sagolsun bi guzel lifledi yikadi yine bant yapistirdi
Gzd esma06 ertesi gün hastanedeyken bantlı şekilde duş aldım doktorumun isteği üzerine sonra bantı çıkardılar
Tsevgi esma06 eve gelince hemen duş aldım ben zaten su geçirmeyen bant yapıltırıyolar onuda 3.gün çıkartıyosun sonrasında bi sıkıntı yok zaten
Gizemre1010 Elifrana bişey sorabilir miyim sezeryan sonrasında durumunuz nasıldı kendinizdemiydiniz eşinizle yakınlarınızla rahatlıkla konuşabildiniz mi
Elifrana Gizemre1010 evet ayıltıp öyle getiriyorlar zaten odaya. Ben odaya girer girmez bebeğim nasıl demiştim, konuşabiliyordum tabi ki, ama gözlerimi açtığımda biraz buğulu görüyordum o da geçti uzun sürmedi
Gizemre1010 Gzd kızlar bişey sorabilir miyim sezaryen sonrasında göbek gidiyo mu yoksa olduğu gibi kaldı mı sizde
Gzd Gizemre1010 gidiyo cnm ya, benim kalmadı sadece şişkinliğim varmış gibi hafif bişey var öyle korktuğum gibi bişey olmadı bide daha 48 gün oldu 😌
Tsevgi Gizemre1010 çok kilo alanlarda nasıl bilmiyorum ama ben Doğumdan çıkınca bir hafta içinde eski kiloma indim göbeğimde indi gibi çok kalmadı