Hilal97_ Kızlar pazartesi günü doktora gittim 5+1 idi kesem 4 mm di bugun tekrar gittim 5+3 kesemez yine 4 mm internette 1 2 gunde 1 mm buyur diyor basina böyle birsey gelen var mi tedirgin olmam gerekir mi 😔
34_21_23 Hilal97_ çok sık gitmişsiniz en az bir hafta ara verin öyle anlaşılır gelişimi doktorda söylemiştir. Biraz sabredin bir hafta sonra gidin sağlıklı bilgi o zaman alınır
ceylan_oztrk Hilal97_ evet banada öyle dedi doktor düşer dedi 6 haftalıkken gittim yani kese geç büyüyor dedi bende yarın gidecem tekrar çok korkuyorum
ceylan_oztrk Hilal97_ yani kese büyümezse sağlıklı bir gebelik değil dedi doktor ağlamaya başladım çok üzüldüm acaba düşük mü yapacam diye korkuyorum
34_21_23 Hilal97_ anladım. Dediğim gibi o zaman biraz sabr şuan üzülecek bir durum yok duanı eksik etme 😊 1 hafta sonra gidin en sağlıklı sonucu o zaman alırsınız
Hilal97_ ceylan_oztrk bana öyle birsey demedi pazar gunku değerimi söyledim ona göre normal dedi hrsey ilk gebeliğin mu her hangi sorun var miydi ben pco ilk gebeliğin normal oldu tedavi görmedim bunda catlama tedavisi gordum
ceylan_oztrk Hilal97_ Hilal97_ benimde değerlerime bakmam lazım dedi kese 6 mm olmuş dedi 6 haftalıkken 20 mm olması gerekirken seninki geç büyüyor dedi kan degerlerimde yüksek cikinca yinede şüpheleniyorum dedi bende napacan bilmiyorum ikinci hamillegim daha öncede düşük yaptım korkuyorum
ceylan_oztrk Hilal97_ ilk gittigimde 1048di 6 haftalıkken 7726 doktor değerlerin normal dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi yarın gidecem bakalım nolacak
ceylan_oztrk Hilal97_ hangisii daha iyi ilgilendi bende ilkinde özele gittim bu sefer başka bir özel hastaneye gidecem
ceylan_oztrk Hilal97_ Hilal97_ eğer değerlerin düşükse bebek düşüşe geçer dedi değerler beklediğinden yüksek cikinca iyi dedi değerler ama şüpheleniyorum düşecek dedi kesenin boyutu çok küçük 6 haftalıkken
ceylan_oztrk Hilal97_ yazarım yarın bakalım nolacak sendende haber bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın sende seninki şuan kaç haftalik