Miababe 6 aylık hamileyim ve gebeliğimin başından beri sivilce problemi yaşıyorum. Ergenliğimde sivilcem olmadı şaşırtıcı derecede çok sivilcelendim. Aynı problemi yaşayan - yaşayıp çözüme ulaşan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Gulsum1205 Miababe aynı durum bnde d3 var malesef çene kismim tarla gibi oldu bide kocaman kocaman kırmızı çok kötü ya insallh geçer bnde ne yapacağımı bilmiyorum
Hamileadayibiranne Miababe Sudocrem bebek pişik kremi kullanıyorum ben etkisini görüyorum bende de çok sivilce var😔
Ebru24 Miababe bende oleyim 16 hftlık gebeyim çenw altı özellikle kızıma hamileyken yoktu çok güzelleşmiştimm💕💕
Dmlbrk22 Miababe bizde 32+0 haftalığız ve yüzüm her yeri sivilce gibi isilik gibi şeylerle dolu. Üstelik vücuduma da atmaya başladı doktor bir ilaç verdi ama hiçbir faydası yok hâlâ çıkıyor malesef. Sadece kaşıntısını aldı biraz o kadar
Miababe Hamileadayibiranne denedim aslında ama bende pek fayda etmedi acaba vitaminler mi etki ediyor diye düşünüyorum ama doktoruma gittiğimde unutmazsam soracağım.
Miababe Ebru24 ben şimdi kızçemi bekliyorum ama her gebelikte farklı demekki. Etrafımdakilerde annesinin güzelliğini alıyor diyorlar 🤦♀️
Gulsum1205 Miababe bnm kaşınıyor ve Bn kasidikcq oynadıkça dağılıyor blki 10 tane falan var biyerde özellikle bnm çenemde sağ sol
Miababe Dmlbrk22 geçmiş olsun umarım sizi daha fazla zorlamadan güzelce yavrumuza kavuşursunuz. Benim bedenimde sırt bölgemde var ama ilerlerse diye korkuyorum.
Aysegulyksl Miababe bende aynıyım kocaman oluyor geçer gibi oluyor ama geçmiyor cinsiyet ne bize 12 haftalıkken ikili taramada erkeğe benziyor dedi doktor şuan kesin ne henüz gidip öğrenemedim
Miababe Aysegulyksl biz kızımızı bekliyoruz. Sizde yakında öğrenirsiniz inş ve umarım ilerlemeden biter sizin de
Dmlbrk22 Miababe teşekkür ederiz 🙏 ama ilerlese bile doğumdan sonra düzelir diyorlar doktorum da gebelikle alakalı demişti zaten. Umarım sizi de çok zorlamadan geçer gider bu günler 🙏
Z-asena Benimde yuzumde bi tane sivilce çıkıyor ama masallah çıban gibi oluyor. Normalde sivilcem cikmazdi. Suan 14.haftadaym 2 haftadr yasiyorum
Miababe Dmlbrk22 Dmlbrk22 inşallah hepimiz eski halimize döneriz doğum sonrası🙈 tabi ki yavrularımızla birlikte🤲
Z-asena Miababe anladm. Ya faydası olur mu bilmiyorm ama yaralara iyi geliyor. Ayva cekirdeklerini bi bardaga koyup icine az su ekleyin Bikac gun sonra jel gibi oluyor. Yuzunuze sürün. Ayrica dogumdan sonra gogus yaraniz olursada yapin bunu.
Miababe Gulsum1205 Gulsum1205 bende dayanamıyorum koparıyorum ki çoğu zaman farkında bile olmadan yapıyorum
Yakamoz1325 Benimde aynı şekilde tam bitti diyorum tekrar çıkıyor ne yapcam bilmiyorum kızımda hiç yoktu ya bunuda yarın öğrencim inşallah hayırlı bir şekilde