Mayisgelini Sezen07 kusura bakmayın yeni gördüm evet hissediyorum ama hissettiğim o mu bilmiyorum 😊 damar atması gibi bişey ben bunu onun hareketlerine bağladım hissettikce mutlu oluyorum😄
Cekuli Sezen07 bende 17+1 hiç yüzde vermedi erkek dedi pipisi Dedi heyecan yaptım şuan değişir miki 😁
Sezen07 Cekuli ama biz 13 de baktirdim senin 17 olmuş senin direk erkek demiş ama burda 20 haftada hatta daha fazla değişen bayanlar gördük ama erkek de yanılma pek olmuyor muş 😂🌹
Sezen07 arkesophia bazı kişilerin 9 ay geçmiyor bazıların da 1 hafta suruyor benim 1 hafta bile sürmedi ablam 9 ay hergun kusma bulantı oldu birde kilo verdi ne zaman biteceğini kestirmek zor
esrmhmt Mayisgelini yok bize bir erkeğe benziyor bir kıza benziyor dedi😩 bende tıp fakültesine gidiyorum acaba daha güzel görebilecek özel bir hastaneye gitsem diyorum? 22 hazirana kdr çatlıycemm😁
arkesophia Sezen07 nekadar şanslısınız, çok zor bişeymiş inşallah 9ay sürmez genelde 16. Haftada geçiyo diyolar ama yaşayanlar bilir sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo insana😔
Sezen07 Cekuli bende kız istiyorum eşim benden çok kız istiyor bizde bekliyoruz umutla sağlıklı olsun da 😂