Littlespy Merhabalar, hamile olduğunuzu çalıştığınız yere, müdürünüze, insan kaynaklarına kaçıncı haftada ve nasıl söylediniz???
Gizoos Littlespy ben öğrendiğimde söyledim ister istemez halsiz yorgun oluyor insan bilsinler istedim. Direk ben hamileyim dedim😅
kplmn Littlespy kalp sesini duyduktan sonra söylemiştim ama genede bekledim 12-13 haftalık falandım ☺️
bebisini-bekliyor Littlespy bende hemen soyledım mecbur kontroller ıcın hastane izni alınca merak ediliyor haliyle neyin var dıye 😊
Ozgeksn Littlespy 3 ayı doldurunca söyleyin bence o zaman :) hem ilk üç ay riskli olduğu için o süreyi atlatmış olursunuz , ama ben kalp atışını duyduğum gün söylemiştim
Littlespy Gizoos yaa 😃 ben bu iş yerime yeni başladım sayılır 5 ay oldu daha hemen şimdi söylemek de istemiyorum 🙈 biraz daha müdürüne vs kendimi kanıtlamak istiyorum bana direkt hamile artık çalışmaz bu diye bakmasınlar istiyorum 🥺
Gizoos Littlespy ay haklısın o zaman canım ben 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum 😬 inşallah öyle anlamazlar canım
Littlespy Ozgeksn ahhh… Ben henüz kalbini duyamadım miniğimin inşallah sağlıkla duyarım ☺️ aslında dağa taşa duyurasım var ama korkuyorum da 🙃
Littlespy Gizoos inşallah yaa kendimi nasıl şartlandırıyorsam artık işteyken halsizlik bulantı vs hissetmiyorum ama eve gelince yığılıp kalıyorum midem birden bulanmaya başlıyor 😂