Birmom bana kolye almisti esim cok gzldi bayada para vermisti adamcagiz son ana kadar almayi dusunmuyordum ama sen ameliyathaneye aglayarak gidince, bari gidiyim hediye alayimda mutlu olsun demis🤣 annemi goturmus yaninda saolsun birde teraryumla bebek cicegi yaptirmisti. Ben teraryum istiyordum. Dogum icin yapilanlardan annemde garibim 5 cocuk dogurmus babam bir gun bisey almamis hep su icinde bebek fln olan buyuk ciceklerden istemis bunuda esimin yannda tekrarlamisti esim ona jest olsun diye bide onu almis annem kendine alinmis gbi sevinmisti 😊 ama teraryumumu kirmizi sevgililer gunu konseptli almisti.😬🤣 Dusuncesi yeter tek cicek alsa gene sevinirdim. Yine hamileyim borcmuz var biraz hani almasada nie almadin demem cunku özel hastaneye gitmem konusunda cok naif davrandi daha uygun bir hastaneye gideyim ddm hayir ilk cocuguma ne yaptiysam bundada oyle olsun daha iyi daha rahat edersiniz bebiste sende dedi ki en iyi hastanelerde birine gitmem konusunda beni yonlendirdi. Bunu dusunmesi bile yeterli. Bazen bazi dusunceler hediyeden daha kiymetlidir. 😊