Hamileadayibiranne Seftali1 ne olursa olsun hayırlısı olsun ve en önemlisi sağlıklı olsun inşaallah 🤲🙏 kaçıncı haftadasınız cinsiyet öğrenince bana da haber verir misiniz merak ettim 😊😊
Seftali1 Hamileadayibiranne gece 13+0 oluyoruz fotoğraf 11+1e ait doktora ne zaman gideceğim belli değil ama sizede haber veririm muhakkak 😊😊💕
Seftali1 Hamileadayibiranne amin bu arada teşekkür ederim inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız 😊
Meryemm1212 MaysaBade sizin ultrason resminiz de mi böyle:) benimkide benziyor bunada ondan merak ettim 😅
Seftali1 Funda- amin ilk gebeliğim sağlıklı olsun yeter ama çokta merak ediyorum 13. Haftaya geldik 😊🤍
Hamileadayibiranne Ftma27 valla ben hiç öyle keseden falan anlamıyorum 🤣bazılarını biliyorum bazılarında yanılıyorum tamamen etrafımda gördüğüm ultrasonlardan yola çıkıyorum Gülşen abla çok iyi bakıyor valla benim haftam gelsin ona mutlaka atcam
Seftali1 Hamileadayibiranne bende bu fotoğrafı attım ilk erkek dedi sonra kız dedi aynısına ne olacak şimdi ☹️😂😂😂😂
Gulsen4224 Hamileadayibiranne teşekkürler cnm allah razı olsun güzel düşüncelerin için dilerim rabbim herkesin gönlüne göre nasip eylesin ❣️🤲🏻🌹