Smyrhkn123 Kizlar slm 🖐🏼 0-3 ay onerebileceginiz aktivite oyuncaklari nelerdir isimlerini verebilirmisiniz kitap önerileride olur benim aldigim ilk kitap bebegimin ilk zeka kartlari faydali olacagini dusunuyorum
Buseyvz Smyrhkn123 ben de zeka kartları ve bol bol hikaye kitapları aldım. Ben de bekliyim burda bulamıyorum pek yenidoğan için
Meriiii9 Smyrhkn123 Pıyonolu oyun halısı, zeka kartları, çıngırak ve hısırtılı bez kitaplar işinize yarar bide diş kasıyıcısı gibi seyler 0-3 ay için ideal
SofiB Smyrhkn123 zilli çorap, farklı kumaş yüzeyleri olan küpler olabilir, hışırtılı kitaplar, ilk zeka kartları diycektim almışsınız zaten, oyun halısı aynalar vs. Önerebilirim
funda84 Smyrhkn123 bebeğimle oynuyorum diye bir kitap var.0-6 ay için 101 oyun bulunuyor.Çok güzel şeyler var tavsiye ederim
diyhomelif Smyrhkn123 İlk zeka kartları zaten ilk iki ay bununla güzel zaman geçiyor. Sonrasında lcw bez kitaplar çıkarmış uygun fiyatlı iki seri olarak onlar onları aldım. Birde şimdi oyun halısı araştırıyorum uygun fiyatlı hani hareket ettikçe müzik çalsa motor becerisi gelişir daha çok hareket etmek ister buda gaz problemini ortadan kaldırır 🤭 sonrası için Allah büyük bulcaz birşeyler şuan 0-3 ay için bunlar 🤗
Meriiii9 diyhomelif Ben daha şimdi baktım hala var ben ındırım yokken almıstım bide 120 TL Di suan 86 TL