Canan19 Bebeğimin boynuna kordon dolanmış dedi doktor bugün arkadaşlar aynı durumu yaşayan oldu mu çok endişelendim lütfen yardımcı olun ne gibi riskleri var
Eddii Canan19 benim de bugün kontrolüm vardı doktor bana da boynuna kordon dolanmış ama Korkmaz gevşek tek bir defa dolanmış dedi. Tedirginim bende açıkcası😕 kaç haftalıksınız?
bircivcivannesi Canan19 doğumların %80 inde falan görülebilen bir durummus bu canım YouTube da bir doktordan dinledim ve kesinlikle sezeryan sebebi değil, eğer iki tur falan dolandiysa, çok sıkıysa kan gitmesini engelliyorsa o başka ama kolye gibi duruyorsa sorun yok :)
3Mucizem Bugün benimde kontrolüm vardı, 1 tur kordon dolanmış ama endişelenecek bir şey yok dedi 33haftalığız şuan. diğer iki hamileliğimde de yaşadım bunu, bebeğin sağlığı açısından bi problem yaşamadık çok şükür sadece sezaryen olmak zorunda kaldım.
Eddii 3Mucizem bu durumu tecrübe etmiş birisi olarak size sorayım bari bende de aynı durum var merak ettiğim konu şu bebeğin beslenmesi engelliyo mu bu durum. Böyle bir sorun yaşadınız mı. Kilo alımında yavaşlamak vs.
3Mucizem Canan19 kimisinde düzeliyor kimisinde kalıyor benim ilk hamileliğimde 3 turdu mecbur sezaryen oldum açılma olsada bebek gelemedi