Mine12 Merhaba hanımlar. Ben size bişey sormak istiyorum. 14 Şubatta Allah nasip ederse eşime bebeğimizin cinsiyetini söylicem, farklı bişey yapmak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Birtane2307 Mine12 valla bende 20 subatta ogrenicem bi yanım diyor ablamla gorumcem ogrenip benle esime supriz yapsin bi yanimda diyorbsen tek ogren beyaz bir elbise giy cinsiyet balonu al esine supriz yap kamerayi karsiya koy ve patlatin ama bilemedim ben bana da supriz olsn isterdm bende oneri bekliyorum 😃
Buketkucuk Mine12 klasik balonun içine cinsiyete göre renkli toz veya kuş tüyü koyabilirsin. Eşinin gözlerini bağlayıp ellerini cinsiyetin renginde boyaya batırıp karnına ellerini koymasını isteyebilirsiniz gözlerini açınca karnındaki rengi görüp öğrenir
Mine12 Birtane2307 ben cinsiyet partisi gibi istemiyorum ya biraz farklı istedim renkli meşale düşündüm de yanında hediye gibi bişey alsam mı bilemedim 😄
Birtane2307 Mine12 cinsiyeti tek sen ogreneceksen ona gore patik ve zibin al bence bende düşündüm bende öğrenip esime supriz yapacam bi kutunun icine kizsa pembe erkekse mavi yelek isimli zibin ve patik alcam
Mine12 Buketkucuk yaa klasik bişey istemiyorum bide pandemiden dolayı kimse olmicak o yüzden çok çok farklı bişey istiyorum