Bende pcoluyum bazen adet tarihimde değişiklik olur. Genelde her ayın 4ünde olmam lazım. 10 aralıkta tarama hacamat yaptırdım ocak ayında adet gecikmesi yaşadım ve 10 ocakta adet gördüm. Hacamat sonrası gecikme olması güzel bir gelişme dedi hacamat yapan kişi. Bu ay normale döner dedim
Ama 4 şubat geçti hala birşey yok. Ama 3 haftadır hafif bel ve yumurtalık ağrıları yaşıyorum. Sebebini anlamadım. 15 şubatta kadar bekleyeceğim. Inşallah bebiş vardır. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çevre baskısından bunaldim. Artık kendim için bebek isteyemez oldum. Şu milletin çenesi kapansin istiyorum. Daha bugün komşumuz hala bebek yokmu olmuyor mu diye beni soru yağmuruna tuttu. Kendi kızında 2 tane var. Bende gayrı ihtiyari 3.yü düşünüyor mu kızınız diye sordum. Sözde komşum kızıma öyle şeyler soramam ayıp dedi.ama bana gelince mahremimi soruyorsun hiç ayıp olmuyor. Kızına sormadığın konuyu bana rahatça herkesin içinde sorabiliyorsun. O kadar moralim bozuk ki barut gibiyim. 1 haftadır annemle de bebek mevzusunu konuşuyorduk saçma saçma sinirleniyorum en ufak şeylere. Bugünkü komşunun dedikleri de tuz biber oldu. Çok doldum. Buraya yazayım da rahatlayayım dedim. Kusuruma bakmayın nolur.