miniginannesi26 Hastaneden yazıyorum kızlar 34 haftalığım 1 cm açılmam varmış yatırdılar doğum olur mu olmaz mı beni ne kadar burda tutarlar 🤷♀️
dmlgrgl miniginannesi26 nasil bi agri acaba ? Benim yaklasik 10 gundur kasiklarimda agrim var yururken oturup kalkarken cok agriyor. 35+0 bugun
miniginannesi26 dmlgrgl böyle kasıklarımın altındaki vajinamın kenarlarındaki kemiklerim agrıdı bende normal değil diye geldim açılma varmış işte anlamadım bende
Sumeyye1134 miniginannesi26 benim de tam dediğiniz gibi ağrılarım oluyor hareket ederken ama ben daha 29 haftalığım neden olduğunu hiç bilmiyorum bu ağrıların sancım felan da yok
miniginannesi26 Sumeyye1134 bi gidin doktora isterseniz riske atmayın bana ciğer geliştirici vurdu şimdi
Happymam Sumeyye1134 tedirgin olma canım benim 25 ten 32 ye kadar devam etti bazen rahim gelişiminden de kaynaklanıyor
Happymam miniginannesi26 hiç açılmam olmadı doktoruma danıştığım zaman rahminde aşırı bibaskı hissedersen gel bakalım dedi ama düzenli bir şekilde magnezyum kullandım çok şükür geçti