Eceilkarr pink_dream25 Bizim oğlumuzun adı inşallah Yağız Alp olacak 💙 isim bakarken isim özelliklerine,analizine, kişiliğine bakarak seçmenizi tavsiye ederim 🙂
Deletedmom15262 pink_dream25 ikisi arasında kaldıysanız Çağatay derim daha kulağa hoş daha tanıdık aşina isim geliyor tabi tercih yine sizin sağılıkla kucağınıza almak dileğiyle🧿💓🌹🤲🏻
123alpseda pink_dream25 Mete kuzey biz Ege koyucaz allah nasip ederse 😊 Deniz Efe Aras ama kişiye göre değişir bana sadece hepsi çok zorlama geldi o yüzden dedim yoksa önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri
Kbrbardakci42 Benimde oğlum olacak ama kayinbabamin adı hayati onun yanina yakışan güzel bi ek isim bulamadım sizce hangi isimler yakışır hayati isminin yanina
Gulsumm32 Benimde oğlum olcak allah izin verirse bnde kararsızım göktuğ aras mi göktuğ emir mi koysam diyorum sizce hangisi uyumlu
Gulsumm32 Deletedmom15262 ilk zaten göktuğ aras düşündük sonra annemde emir ismi güzel deyince acaba dedim göktuğ emir nasıl dedim kararsız kaldım
Gulsumm32 Kbrbardakci42 aynen aslında kuranda geçen isim olsun felan diyorlarda bakıyorum güzel bir isim yok hep çevremde olan isimler