Glcnaksy Kızlar 32 haftalik hamileyim doktor donaxyl diye bı fitil verdi kullanan varmı acaba bide krem verdi Cleocin diye onunda uzun şırınga gibi biseyi var ama nasl oluyo acaba kullananlar yazablrmi lutfen
ysfali06 Glcnaksy kremi değilde fitili kullandım. İlk 2 gün yapamadım prospektüste kolaylık için ıslatın diyordu ıslattım eridi ilki 😅 ikincisini de becerememişim wc gittim düştü 😅 4 tane kullandım sonnda ama fayda etmedi hala akıntum var
Merinosunannesii Glcnaksy 25 te kullandım 27 yim şuan kremde verdi doktor kaşıntı olursa sür diye cok aşırı oluyordu ara ara bende kaşıntı olmasa bile her aksam sürdüm çok şükür kaşıntı filan kalmadı ama bu enfeksiyon da afedersin ilişkiden sonra eşe bulaşıyor ya beyaz pürçük pürçük birşey o hala bitmedi
Glcnaksy Zahire38 fitili yine halledrim bisekilde diye dusunyrm ama o krem dusunduruyo beni enjektoru var içine enjekte ediyomsnn
Glcnaksy Merinosunannesii bana verdiği kremin içinde 6 tane siringa gibi bisey bişey var ama vajinaya enjekte ediyosun kremi normal bı krem degl ondan tedrginim