Hermione Deryabal derya hanım kucağınıza aldınız mı inşallah hayırlısıyla? Çok dua etmiştim iyi haberlerinizi bekliyorum sevgiler
Minkmucizemm @Deryabal İmtihan dünyasındayız. Seni çok iyi anliyorum, aynı yollardan geçtim ve 3. Denememde şuan hayalimi yaşıyorum hayla rüya gibi geliyor. Umarım hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🤲🏻
Sksksksks Deryabal okurken tüylerim kalktı bir anne adayı olmak isteyen biri olarak Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 😇❤️
LETHE Deryabal rabbim ol dedi ve oldu. Sağlıkla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Evine bereket huzur versinn. Çocuk sesiyleee neselendirsin insallah.
Tweety1 Deryabal içim burkula burkula gözlerim dola Dola okudum yazınızı rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ rabbimin vardır bildiği vakti ve saati vardir diyorum herzaman bu zamana kadar 3 düşük yaptım ve hiç kalbini duymadan öyle çok acı ki ama imtihan diyorum vakti saati değilmiş diyorum şimdi yine hamileyim inşallah bu yavrum rabbimin emaneti inşallah sağlıkla gelir dualarda buluşalım sana kocaman kocaman sarıldım ❤️❤️
birprensesvebirprensannesi Deryabal Allah’ım tüylerim diken diken oldu. Amin canım benim çok büyük sınavdan gecmissin herkesin sınavı farklı demekki. Ben evladımı kaybedip 32. Haftamda kendi ellerimle toprağa verirken bir baskasinin sınavı farklıymış. Ve sonra Rabbim dedim ne olur evlat nasip et. Evet şükürler olsun ki Rabbime iki evladimda da bekletmedi beni şükürler olsun. Ama kızımı kaybedince içimde öyle bir evlat hasreti oldu ki… Rabbim evlat nasip et ne olur diye yalvardım her saniye .Vee şükürler olsun ki 17+3 haftalık hamileyim. O korkularını o kadar iyi anliyorum ki hep tuvalete gidip kanamam oldu mu her hastaneye gidisimde yine kalbi durdu derler diye o kadar korkuyorum ki. Rabbimm sınav verirken mükâfatını elbet veriyor sadece bizlerden sabır istiyor🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kardeşim❤️
Fly38 Deryabal birebir aynı şeyleri yaşadım 😔 seni o kadar iyi anlıyorum ki… 5 senedir bekliyoruz bu süreçte neler neler yaşadım 😔 Rabbim mucize nasip etti şuan 16 haftalığız. Tedirginlik korku her an devam ediyor. Rabbim meleklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🤰🤲🏻
ZeynAnk Deryabal Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat acısı yaşatmasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
DenizMusti @Deryabal kalbinizden öpüyorum sizi 😘yazdıklarınız beni de çok duygulandırdı 7 ay önce doğum olacağı gün bebeğini kaybetmiş bi anne olarak yazdıklarınız kalbime dokundu😞… şu an 6 haftalık hamileyim tekrardan👼🏻 İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder🤲🏻 Biz hamişlerde inşallah sağsağlim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur dualarımdasınız🤲🏻💕
ironbaby Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Toplumumuzda evli olmayana , çocuğu olmayana, atanamayana vs. bile bile yarasını deşer gibi söylemlerde bulunanları anlamakta çok zorlanıyorum, bu nasıl bir empati yoksunluğudur.
EbrKzlky Deryabal Allah kucağınıza alıp birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Siz çok güçlüsünüz, morelinizi hep yüksek tutun. Bebeğin ve sen Allaha emanet ol 😍
burjoosphere Deryabal hikayemiz benzer canım seni çok iyi anlıyorum. tam 7 yıl bekledik her şeyi denedik ve hamile kaldım, o kadar heyecanlı ve mutluyduk ki anlatamam. Derken 10 haftalikken kalbi durdu ve 2019 da kendi doğum günümde kürtaj oldum… hayattan koptuk eşimle artık kabullendik çocuğumuz olmayacaktı. Yaşım gelmişti 35′e belki de Allah kısmet etmemişti bize evlat dedik ve zorda olsa kabullendik. Ve yaşamaya devam etmeye çalıştık herkese rol yaptık iyiyiz dedik. Derken 22 Mayıs’ta tamamen kendiliğinden oğlum bize sürpriz yapti:) şuan 37 haftalık hamileyim🧿 Allah isteyen herkese evlat versin. 9 yıl sonra 12 gün sonra yani 15 Şubatta sezeryanla oğlumuza kavuşacağız insallah. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Ve bu benzersiz yolculuğumuzu ömür boyu mutlu kılsın.
vuslatim34 Deryabal benimde 3 sene oldu.. boğazım düğümlendi okurken yutkunamadım belkide benide böyle bir süreç bekliyor bilemiyorum.Rabbim büyük dua et bizede nasip etsin.
alenrenas1 Deryabal 13 günlük anneyim okurken gözlerim doldu bol bol dua ettim size umarım rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin ♥️🙏🏻 Ben de pcos var oldugunu öğrenince ilk cok korkmuştum acaba cocuk sahibi olabilecekmiyim diye ama rabbim aratmadı ilaç kullandıgım ilk ay hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
vuslatim34 alenrenas1 Rabbim evladınızı size bagışlasın. Bana da dua eder misiniz bende hamile kalabileyim 🥰💜
Mimii İnşallah uzun ve mutlu bir hikayeniz olur bundan sonra 🙏🏻 Zorluğu ben yaşamışım gibi hissettim,hayatınız da inşallah artık hep güzellikler olur ❤️
sukran97 Deryabal ne güzel anlatmışsınız anlattıkça yaşadıklarım geldi aklıma hep 19 yaşında evlendim evlendiğim günden beri hep çocuk hayali kurduk eşimle aylarca bu ay hamilemiyim ki die düşündüm durdum ama sonu hep hüsrandı evliliğimizden 1 yıl sonra tüp bebek yaptırmaya gittik İzmir’e doktorlara göre belki çok küçüktüm ama işte o kadar çok istiyordum ki çocuğum olsun eşimle soğukta arabanın bagajında yattık yumurta toplama gününden bir gün önce sayısız iğne ilaçlar 2 başarısız deneme o kadar çok ağladım ki ama hiç umudumu yitirmedim Rabbime dua ettim hep göz yaşım kalmamıştı yaşamayan bilemez daha sonra İstanbul’a bahçeci tüpbebek merkezine gittik bu sefer emindim inanarak gittim 2 embriyo transferim oldu ve Allah’ıma binlerce şükürler olsun 4 yıl aradan sonra Rabbim ikizlerimi nasip etti şuan 28 haftalık hamileyim Allahım inşallah yüzlerini görmekde nasip eder sizi çok iyi anlıyorum hamileliğimiz bile korkarak geçiyor hep ya bişey olursa diye ama inanıyorum ben evlatlarımı sağ Salim kucağıma alıcam sizde inanın dualarım sizinle Allahım kimseyi bu yolda sınamasın inşallah🤲🤲🥰❤️
mminikmmucizemm Deryabal allahım size ve bütün hamilelere sağ salim kucaklarına almak nasip etsin dileyen herkese de en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu ben de tüp bebekle 2. denememde hamile kaldım 17 haftalık olduk neler yaşadım neler atlattım kanamalar düşük tehlikeleri onlarca iğne ama hiçbiri canımı kulaklarımdan gitmeyen o sesler kadar yakmadı yaşadığım ne varsa unuttum sonu güzel oldu ya önemli değil dedim ama kim her düştüğümde bir tekme daha attıysa unutmadım şimdi hepsini buraya yazıp da insanlığa dair olan umutları köreltmek istemiyorum :) ama bu kadarı da olmaz dediğimiz çoğu şey oluyor ve hayallerimize kavuşmuşken bile insanı derinden üzüyor bu kötü anılar.. herkesi elimin tersiyle ittim pişman değilim hayatında bu tarz düşüncesizler olanlara da tavsiye ederim
Greyfurt Gözlerim dolarak okudum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese anne baba olmayı tattırsın inşallah hamile olan her kadınında sağlıkla sıhatle kucaklarına almayı nasip etsin içinde bende dahil her zaman duamdır🤲🤲
alenrenas1 vuslatim34 tabikide ederim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde size de nasip etsin siz de tadın bu duyguyu ♥️🙏🏻