DKaya Kasığımda bir şişlik oluştu ultrasona girdim venöz yetmezlik(varis) varmış. 22 haftalık hamileyim ve çok ağrım var cuma günü kalp damara gitcem hamilelikte bunu yaşayan var mı neler yaptınız ağrılar için dayanamıyorum
Ates2020 DKaya bende de göbekten başlayıp özel bölgeme kadar inen bir varis var. İlk bebeğimde çıktı hafif atlattım bu ikinci beni mahvetti kan sulandırıcı kullanıyorum bunu da normal doğum istiyorum hakkımıza hayırlısı olsun
Ates2020 DKaya malesef canım ya ağrı kesicide verdi ama ben kullanıyorum. Bana yan etki yaptı dinleniyorum elimden geldikçe
DKaya Ates2020 doğum sonrasına kadar mecbur katlancaz yani bu duruma. 2, buçuk yaşında bir oğlum var birde hamilelikle bu durum gerçekten çok zor oluyo 😔
DKaya Ates2020 doktorum bugün bana varis külodu al dedi böyle birşey kullaniyormusunuz. Birde buz tut ağrıyı hafifletir dedi buz gerçekten çok işe yarıyor
Ates2020 DKaya soğuk suyla son durulama suyu yapıyorum banyo da varis çorabını da yarın gelicek. Kullanıcam mecbur ilk hamileliğimde hiç bilmedim. Herşey çok güzeldi bunu istemediğim için herşey zor geldi bana