39 hafatlik dogum yaptim.cuma günü suyum geldi az az saat 2 de sonrasinda nisanim geldi saat 5 kadar bekledim sonra hastaneye gittik 1 cm acilmam vardi ve duzensiz sancim vardi yatis yapmk istediler suni sanciyla beraber kbl etmedim eve gidip sancim gelince geliyim dedm tmm dediler 6 dan snra duzenli sancim vardi 10 30 kdr cektim 5 dk 1 e dustu ve cok sancim vardi gittik hasteneye 2 cm olmus dayanilmayacak sancilarim vardi 1 e kdr bekledim 4 cm aciklik vardi ve artik aciya dayanamadigim icin spnal sezeryan istedim cok ikna etmeye calistilar ailem ve doktorlar normal olsun die ama dayanamadim sancilaraa benim icin zordu sonra sezeryana alindim cok uykum vardi yorgunluktan zaten panik atagim var sakinlestirici yaptilar ameliyat sirasinda uyudum saat 2 de dogdu bebisin ciktgini gordum snra temizleyip yanima getirdiler optum kokladim ve ameliyat bitince odama gectim cok iyiydim cok sukur bebegim acti hemen emzirdim sutumde geldi uyusukluk gectiginde yatakta hafif agri vardi sadce kalkarken ve yatarken birz daha fazla oluyor agri kesici verdiklerinde agri geciyor suan 2 günum ve evimdeyim kalkiyorum oturuyorm yuruyorum bebisimle ilgileniyrm hersey yolunda allahim herkeze nasip etsin boyle guzel duygulari cok guzeldi buda benim hikayem kizlar 🤗🤗