Zynpozl tazegebee 34.haftada doğum yaptım 2300 doğdu kuvöz ihtiyacı falan hiç gerek duyulmadı hamdolsun koca kız oldu çok çabuk gelişti Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı sağlıkla huzurla büyütmenizi nasip etsin inşAllah
tazegebee Zynpozl dogurdum bile canim benimkide alınmadi kuveze maşallah subhanallah yanımda uyuyo eve ciktik.
Zeynep0606 morusevenanne evet olmuyor ama 35 ten sonra doganlar 35 ten once doganlara nazaran daha saglikli daha gelismis oluyor hakkimizda hayirlisi insallh bizler de saglikli aliriz insallh
Zeynep0606 Sndselc insallh beni 2. Oglum 34 te dogdu ciger gelistirici olmasina ragmen yine riskli bir gebelik geciriyorum insallh sıkıntı olmaz
tazegebee Ebru555 34+3 öğlen alindim doguma canim. 16 saat civari ciger gelistirici vuruldu o beklendi.
Zeynep0606 Sndselc cnm benim 2. Gebeligimdi 34 te dogdu igneye ragmen koveze girdi simdi yine hamileyim 24 haftalik bakakim bundada suyum fazla rahim agzi 31 mm cikti doktor erken dogar dedi
Betulice91 hiç riskim yoktu .. nst de sancı çıkmaya başladı son 1 haftadır öyle doğuma girdim ben sancı falan hissetmiyordum bile Sndselc
tazegebee Ebru555 canım tutamiyosun kesinlikle kendiliğinden akiyo idrar gibi istedigimde tutayim birakayim yok. akiyo gidiyo. bacaklarindan süzülüyo. özellikle ayaga kalkinca
Betulice91 Sndselc 6 gün oldu doğum yapalı biri 2100 diğer bebek 1900 gr dünyaya geldi ikisi de küvezde ..