Merhaba arkadaşlar. Gebelik sürecimin en başından beri hiç bir lekelenme durumu yaşamamıştım bu yüzden buna yönelik ilaç felanda yazmadı doktorum. Şuan 13. Haftam bitti oturduğum yerde 2 3 kez hapşırdım üst üste ondan sonra otururken iç çamaşırımda bir ıslaklık hissettim akıntım oluyordu öyle sandım ama her zaman olan akıntım(beyaz) değildi. Lavaboya gittiğimde peçete sürünce kahvemsi böyle leke mi akıntı mı anlayamadığım bir şeyle karşılaştım. Gebelik süreci başından beri olmayınca çok korktum doktora gittik baktı bebek oynuyordu kalp atışını dinledik ölçümleri herşeyi normaldi. Rahim ağzında biraz kasılma olduğunu söyledi yakın zamanda ilişki olup olmadığını sordu ama olmadı. Sadece bundan 4 5 gün öncesinde artık 3 ayım doldu kendi işimi yapayım diye evi süpürdüm toz alma lavabo yıkama tarzı iş yapmıştım o gün belim de kalçamda çok ağrı oldu vajinamda batma oldu ara ara eşimde kızdı niye yapıyorsun ben yapıyorum zaten diye. Önlem amaçlı eşim yapıyordu ben ufak tefek işlerle uğraşırdım normalde. Doktor demek ki yatıp dinleneceksin dedi. Birde ne olur olmaz diye Proluton iğnesi verdi. 1 tanesini dün vuruldum diğerini 1 hafta sonra vurdur dedi. Başına gelen oldu mu? Bu süreçte ne yaptınız?