28+2 haftalık hamileyim. İlk olarak 12 haftalıkken kahve akıntı geldi. Tabi ben aşırı panik hemen gittim. Birdaha olmadı idrar testi falan verdim temiz çıktı. Sonra 23 de bidaha oldu bir kere doktor enfeksiyona karşı fitil verdi 3 gün kullandım 3 gün sonunda pempe leke geldi bu sefer. Doktor fitil kalıntıları atmıştır dedi peki dedim. 26 haftalıkken doktor kontrolüm vardı gittim çok panik yaptığımı gördü bana progestan başladı günde 1 defa fitil olarak al dedi. Eve geldim bir baktım yine leke gelmiş hemen yazdım doktora madem öyle ağızdan günde 2 kere al dedi. Başladım içmeye 2 hafta yüne hiç bişey yokken cumartesiden beri hergün 1 defa kahverengi akıntı geliyor. Sadece 1 kere ama. Artık panik yapmamayı öğrendim. Demekki böyle devam edecek. İster istemez insan korkuyor haklısınız. Ama baktımki korktukça bebek hissediyor. Sakin kalmaya çalışıyorum. Sizde öyle yapın. Zaten artık düşük haftanızı geçmişsiniz. Oluk oluk kanama yaşayan var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol bol su için. Dua edin