Mucize_annesi Nehirimmm06 olmazmi var tabi uzanıyorum ağrıyor oturuyorum ağrıyor ne yapıcağımi şaşırdım valla🙄
Nehirimmm06 Mucize_annesi bende korktum bazen belime de vuruyor diye ama çoğu kızda var bu haftalarda sorduğum herhalde haftamızdan kaynaklı
nurdane3504 Zeyneplena34 17 haftalığım şu ana kadar ne tiksinme ne mide bulantısı oldu hiçbir rahatsızlığım da olmadı çok şükür sorunsuz geçiyor benimki
serenty_123 Mucize_annesi 5 inci aya bizde kalmicaz cnm bu gidisle🤣 halimiz perişan yemek desen gözüm gormuyo ne olacağız böyle 50 kiloyla başladım 14haftalık oldum 48 le devam ediyorum sonumuz hayır olsun insallah
Mucize_annesi serenty_123 aynen vallaha bu gidişle öyle görünüyor 😂yemek yemeği geç televizyonda bile görsem midem bulanıyor 53 kilo ile hamile kaldım bende 14.haftadayim 3 kilo verdim dediğin gibi sonumuz hayır olsun
[silindi] Zeyneplena34 hayır her sabah düzenli aslında alıştım artık bulanmasa neden siye soruyorum 😅😅😅"
alimerve Zeyneplena34 bende senin gibiydim son geçen hafta iyiydim bu hafta tekrardan başladı günde 4 5 defa kusuyorum midem hep bulaniyo doktoruna sordum bu haftalar düzelmesi lazım aslında dedi belki idrar yolu enfeksiyonu vardır dedi tahlil vericem şimdi
Fatma_7 13 haftamdayım 9 kilo verdim valla ne zaman bitecek diye bekliyorum ölüm gibi Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Asya_Batur Zeyneplena34 ben de korktum ya 🥴 ishallik iyi de insan gene de korkuyor geçmiş olsun size de🌸
Kediannesi123 Zeyneplena34 benimde öyle oldu iyice azalmıştı hatta bitmişti 12. Haftadan sonra tekrar başladı şuan 14. Haftadayız yarın doktora gidicem bakalım fikrini alıcam
nurdane3504 480948 doktor büyük ihtimal erkek dedi bidahakine net belli olur çıkıntısı var dedi tipik olarak da erkeğe benziyor bende erkek hissediyorum bakalım hayırlısı 🙂😍
bircivcivannesi Zeyneplena34 canım haftamix aynı nerdeyse benim de arada bı mola veriyor sonra aynen devam seninki gibi bikac hafta da değil üstelik birkaç gün 😂 🤷