hgezgin Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Turgut Murat Pektekin ile Hülya Aladağ Şengün hakkında bilgisi olan var mı?
Aysenur61 hgezgin murata gittim ama cocugun kalp atısını gördü bıdaha gıtmedım iyimi bılmıyorum ogun doktor o oldugu ıcın gıtmıstım. Şuan mehmet murat altındağa gıdıyorum iyi bir doktor sorularını cevaplıyor sakin bir kişi tavsiye ederimm… hülyayı bılmıyorum ama yasemin e gıtmeyın bunu derim
Hamucera Mvi ben kendisine gittim önerdiler işte hastanedeki bütün hemşireler ona gidiyormuş. Hamileliğimin 9. Haftasında ense kalınlığına takıldı sonra başka doktora götürdü o da iki hfta sonra gel dedi. Demem o ki bizi yoktan yere telaşa soktu. Daha bebek gelişimini tamamlamadan tanı koyması ve şüphelenmesi çok yersizdi. Herkes önerse de ben önermiyorum kendisini👎🏻
Mvi Hamucera özelede gittiğim için problem olacağını sanmıyorum sadece devlet bi yerde yetersiz muayene için yoksa. şimdi kime gidiyosunuz
Hamucera Mvi başka bir doktor araştırdık ondan randevu aldık 2 gün sonrasına haftasına göre Gelişimi gayet normal dedi. Çok şükür 26. Haftadayız aynı doktorla devam ediyoruz. Murat Altındağ a gidip memnun olan çokmuş ama bize yaşattığı çok yersizdi o yüzden olumlu konuşamayacağım.
Mvi Hamucera anladım ben de hemşireyim sadece doğum icin düşünüyorum Doktorlar düşündüklerini söylüyorlar bizde benzerini yasadık su an süphede kalinca insan rahat edemiyor.
Hamucera Mvi sıtmapınarı gözde de Ali Pekince🧿Devlette eş giremiyor kontrollere ve çok kalabalık o yüzden özelde devam ediyoruz. Ali beyin de yaklaşımı, konuşması, bilgilendirmesi çok güzel. İnşallah onunla bitireceğiz bu süreci.
Mvi Hamucera yenidoğan servisi yok diye bende bi tavrini sevmemiştim birakmistim sadece diğer doktorları gördükçe bebekle daha iyi ilgileniyordu. Yenidoğan’daki onemlı hastanede
Hamucera Mvi yaptırmadık yani doktor her seferinde 4 boyutlu zaten tepeden tırnağa inceliyor gerek duymadık canım. Yeni doğan servisine de inşallah gerek kalmaz valla doktorumuz iyi çünkü😊
Mvi Hamucera inşallah ya sıkıntısız atlatırız bu süreci ben de tekrar gidicem olmadı kararsızım bi şeker yüklemesini halledeyimde
Hamucera Mvi amin inşallah. Bizde bugün yaptırdık yüklemeyi. Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın bu süreçte