KutsalDoan Kızlar bugün 12.haftama girdim ve Çin takvimine baktığım zaman erkek çıkıyo sizlerde baktınız mı tutuyo mu kesin bilen var mı?
Deletedmom35 KutsalDoan bende tutmadı insan meraktan bakıyor tabi ama inanmıyorum ben kız çıkmıştı Allahın izniyle oğlum olacak
VasfiAyeglAlata Benim KutsalDoan ben iki hamileliğimde baktım.Doğru çıktı.☺ Tabi bizimki merak.🤗 Rabbim hayırlısını versin. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ruken123 KutsalDoan Rus ta çin takvimide erkek dedi erkek olduğunu öğrendim ama pek inanmıyorum açıkçası 🤔
Arnes Benim ilk gebeliğimde baktığımda tutmuştu. Oğlum oldu. Şimdi 10+3 takvim kız gösterio ama bakalım cinsiyet daha belli değil. 😊 sağlıklı hayırlı olsunlar inşaAllah.
KutsalDoan Çok az kaldı son 15 gün sonra net çıkacak inşallah en son gittiğimde dr pipiyi göremiyorum demişti 🤗
Busram23 KutsalDoan benım ılkınde kız dedı kız oldu ıkıncıye erkek dedı erkek oldu sen bıde yüzük testını yap oda doğru çıktı bende
Erenreyyan KutsalDoan bende yapmıştım erkek çıktı gerçekten de oğlum olacak. Ama inanmıyorum ben tesadüftür tabikide. öylesine yapmıştım Ben☺