Melek_ceyhan Iyi aksamlar hanımlar bugün ilk kontrolüme gittim kese göründü 11 mm mis ama bebeği göremedi doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi 7+3haftalik hamileyim bu durumu yaşayan var mı bu arada sağ yumurtalığımda kistte gözüktü
Kelebeginruyasii Melek_ceyhan evet görünmeyebiliyor canım panik yapma dua et rabbime sığın inşallah 10gün sonra görürsün🤲🏼
Defnee_ Melek_ceyhan 7+1 haftalıkken gitmiştim kese görünmüştü bebek görünmemişti dün yani 8+5 haftalıkken gittim bebeğimide gördüm kalp atışınıda duydum kalbini ferah tut haftası küçük 10 gün sonra görürsün inşallah 😊
1zehramom Melek_ceyhan canım bende senle aynı durumu yaşadım meğer geç döllenme olmuş inşallah seninde öyledir
Annesininbitanesi06 Merak etme kese 20 mm olmayana kadar bebek gorunmuyormus benimde öyle oldu iki hafta sonra gittim bebek göründü ☺️
Melek_ceyhan Annesininbitanesi06 7 haftaliga göre kese boyutu küçük degilmi 11 mm acaba geç dollenme mi
nurdane3504 Melek_ceyhan genelde birer hafta ara ile kontrol oluyor canım kese ve kalp atışı için sorun yoktur dua et 🤲🏻
Melek_ceyhan nurdane3504 insallah bebek görülürse bidahaki gittimde kalp atışıda ondan 1 hafta sonra mi duyarim
nurdane3504 Melek_ceyhan ben gittim ilk karından baktı kese oluşmuştu bı hafta on gün sonra kalp atışı için gel dedi gittiğimde oda olmuştu