Gizemt1 Kızlarrr, adetime 7 gün var. Evde test yapsam çıkar mı? Böyle bir durumla karşılaşan var mı? 😌
BabyYoda Gizemt1 Erken döllenmişse erken gebelik testlerinde çıkabilir. Ama en doğru sonuç regl gecikince çıkan sonuçtur 🙂
44_58_44 Gizemt1 çok erken bir süre en fazla 2 gün varken su pembe erken gebelik testi dene derim ben öyle öğrendim adetten önce kan verdim 7.6 çıkmıştı değer yani inşallah vardır ama bende 1 hafta öncesi yapmıştım yok diye moralim bozulmuştu meğer varmış 🤭🤭🥰🥰
Cemrenin_annesi80 Gizemt1 walla 6 gün gecikmede bile negatif çıkmışdı benımkı 10 gün gecikmede silik çizgi cıkmısdı
BegumIscanTunc Gizemt1 Benim adete 6 gün varken erken gebelik testinde net çift çizgi çıktı şuan 15+0 haftayiz
Busrasener43 Gizemt1 adetin iki gün geciksin bekle bence birde ilk idrarınla yap sabah daha garanti olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤗
Gizemt1 Teşekkür ederim kızlar bende merak içerisindeyim. 5 aylık evliyim. Çocuk çok istiyoruz sadece folik asit kullanıyorum şu an. Önereceğiniz takviye edici bir şeyler var mı 😌