Mayis-4 Merhaba herkese, yarın adet günüm bir belirtim yok sadece adet olacakmış gibi hissediyorum öylesine LH testi yapayım dedim böyle öğrenenler varmış 3 dakikada kırmızı çizgi oluştu şaşırdım HCG yapayım dedim umutsuzum yinede 3 dakikada silik çizgi oluştu yanılma payı var mı inanamıyorum heveslenmek istemiyorum ☹️☹️https://imgyukle.com/i/H9VK41
Pamugunannesi1 Mayis-4 Baya güzel çıkmış 4 haftalık falan vardır benim de böyleydi kontrolde 4+2 çıktık hayırlı olsun 🌼 🙏🏻
Ayseege6156 Mayis-4 hamilesin canım heveslensen iyi olur 😍 rabbim sağlıkla büyütüp kucağına almayı nasip etsin ❤️
44_58_44 Mayis-4 bende ovulasyon ile öğrenmiştim sonra gebelik yaptım bence bunda gebelik var nasipse git kan ver derim 🥰🥰
Mayis-4 44_58_44 ama hiç hamile gibi hissetmiyorum adet olucakmışım gibi ağrım var sürekli tuvalete gidip bakıyorum geldi sanıyorum sevinemiyorum ☹️☹️
44_58_44 Mayis-4 zaten tutunduğu için ilk 3 ay ağrılı geçer ya bence gidip bi kan verin derim bende hemen gidip verdim sonuç pozitifti
Nezis13 Mayis-4 tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzucuk😊 sancılar ağrılar çok normal bebek rahimde yer açıyor kendine :)
hilosss07 Mayis-4 bende öyleydim kasık ağrısı bacak ağrısı hatta adet günü kanamam bile oldu ama hamileymişim 😍
Mom050 Mayis-4 merhaba hayırlı olsun 🤲 benim de bugün regl günüm 2 gün önce kaset test yaptım 2.silik çizgiyi gördüm. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur, beraber bekleriz buralarda ☺️