M-Esraa Arkadaşlar dün bir konuşmada okudum hurma erken doğuma yol açar vs diolardk. Ben 3 aylık hamileyim ara ara yiyorum bir yiyiştede 5 tane filan yiyorum sakıncalı mı?? İknci hamileliğim sezeryanla doğum yapıcam
Tatlianne_ M-Esraa hurma doğumu kolaylaştırıyor ben 36 haftadayım doktoruma hurma yemeye başlayayım mı dedim erken daha dedi bence yemeyin ne olur ne olmaz
Mom046 M-Esraa 37+ son günlerinde basladım 6 gün sonra nişanım geldi şuan ona bağlıyorum biraz açıkcası.
CrazyMother M-Esraa 12. Haftamdan beri gunde 3 tane yiom 34 tteyim suan yok ole bisi yiyin hurma fetus icin cok saglikli
Anadolu Tatlianne_ ben hamileliğin başından beri sabah kalktığımda 1 hurma 1 kaşık pekmez yiyorum 38. Haftaya geldim hurmayı 3e çıkardım bu ara 5e çıkarcam açılma yumuşama falan olmadı çok yararlı
Tatlianne_ Anadolu aynen hamilelik için çok yararlı ama hep açılmayı kolaylaştırıyor denildiği için genelde son haftalarda kullanımı öneriliyor zaten 1 tane yemişsin günlük çok değil. Doktorum erken dedi şaşırdım bende sanki bir kaç tane yiyince hemen doğum olacakmış gibi düşündüm
Anadolu Tatlianne_ 3 haftadır falan 3 tane yiyorum geçen hafta kontrolde hiç doğum belirtisi yoktu 😅 az önce gittim 5 tane yedim haftaya 7ye çıkarcam belki etkisi olur 38deyim kilosu önden gidiyor nefessiz kaldım artık Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın 😅
Tatlianne_ Anadolu Amin inşallah benimde doktor yemene dikkat et dedi bebeğin kilosu fazla olacak doğumun zor olur dedi bakalım herşeyin hayırlısı ama bende hurmaya başlayacam artık hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım