PembeGelincik Geceleri ya da sabah uyandığımda ağzımda kan ya da diş etlerimin dibinde kan pıhtıları görüyorum, acayip şekilde her gece oluyor ve diş ağrılarım artıyor, 4 aylık ikizlerime hamileyim, aynı durumu yaşayan var mı ve nasıl bir çözüm buldunuz?
inci4141 PembeGelincik bnmde bazen diş etlerim kanıyor ya da şişiyor.. hamilelikte normal galiba yada vitamin eksikliği var
Minnakhamis PembeGelincik benimkide ikiz gebelik en başından beri bu sorunum var hatta dişçime söylemiştim gebelikte normal demişti ama şimdi önceki haftalara göre bi tık azaldı daha rahatım yani en azından sadece diş fırçalarken ve kürdanla temizlerken oluyor 🤷🏻♀️ önceden sabah uyandığımda ağzımda kan tadı oluyordu 🤢
ikizcanlarim2021 PembeGelincik bende 3 aylık ikizlerime hamileyim diş etim durup dururken kanıyor benim de hamilelikte normal diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
sukran97 PembeGelincik ben dişlerimi fırçalayamıyorum bu yüzden en ufak bişey değse diş etlerim kanıyo hatta bazen durduk yere bile kanadığı oldu hemde az falan deil baya kanıyo canım şiş zaten doktorum tuzlu suyla gargara yap dedi ama iyi gelmedi