Ecekorall Kızlar merhaba, bebeğim 1 hafta geriden gelir 2.990gr imiş kilosu, sizlerde nasıl kilolar?? Çatı muayenesi yapıldı mıı? Korkanlar için söyleyeyim hiç acımadı çok rahat geçti 🥰
CemSeda Ecekorall 36 ci haftada 3100 demisti doktor 37 de gittim 3500 bende bir yanlislik olabilir mi dedim olabilir dedi bence 3200 falandir 37+3 suan sizinde gayet iyi bence 🤗
RANA60 Ecekorall bende 38 haftadayim 4200kg olmuş tam tosun 🤗 kontrolum vardi bugun sezeryan olacagi icin cati muaniyesi olmadi nts bagladilar her sey yolunda dedi hic sanci falan yok bi hafta daha bekleyelim dedi haftaya dogum olcak Allah izin ederse 😊.
Ece01 Ecekorall bugün 38 olduk kontrolümüz vardı 3260 gram olmuş. Çatı muayenesi olduk kendimi kastığım için zor geldi bana 🤦🏻♀️
Meleksmom Kızlar ben de Bugün doktora gittim 37+5 iz Doktor ben 3700 ölçüyorum dedi yanılma payı 3500 olsa.. 40. Haftaya kadar kendiliğinden gelmezse normal doğum zor gibi gözüküyor dedi. Eğer normal doğum düşünüyorsan haftaya Bugün suni sancı ile başlatabilirim doğumu dedi. Ben kendiliğinden hazır olunca gelmesi taraftarıydım. Bir yandan da kavuşacağımız iÇin heyecanlandım . Ne yapsam bilemedim 🤷♀️ bebeğim başından beri bir hafta 10 gün ilerideydi
Ecekorall Meleksmom benek daha da büyüyünce bu sefer sıkışma ihtimali vs olduğundan xaten onriskinalmıyorlarmış doktorlar, suni ile başlatmasına izin ver bence tabii karar seninn
Meleksmom Ecekorall o zaman suni denemeden sezaryenle alır büyük ihtimal. Normal olması mi kendiliğinden doğması mi iyidir ?
Grbtsgr26 Ecekorall 32 haftalıkken gittim en son 42 cm 2100 dü şuan 34+1 haftalık Yarın kontrolümüz var bakalım kaç 🥰 2 hafta önden gidiyoruz bizde biraz tosunmuşuz öyle dedi doktorumuz 😀😍