MavismomM Herkese merhaba arkadaşlar. Sizlerden ufak bir ricam olacak ☺️Bebeğimin ve benim Fotoğraf çekimimiz için internetten anı kartları siparişi vermek istiyorum. İnstagramdan önerebileceğiniz bir sayfa var mı 🥰
AselsAnnesi MavismomM Ben yeni aldım canım instagramdan happy.bee sayfasından çok araştırdım buarada yeni açılmış sanırım ama kaliteli kağıtlar ve ilgilendiler baya memnun kaldım. Tavsiye ederim sana da
Aylinsemih MavismomM pandelastore diye bi sayfa var ben ordan bebegimizi beklerken diye kitap almıştım baya kaliteli kap kalın di sayfalari karton gibiydi fiyati da gayet uygun hemen gönderiyorlar sende incele istersen
somurtkankedi Ben aldım canım site partikolikcom ismi çok güzel kağıt kalitesi kalın birsürü seçenek var ben 40lı aldım kendim için
FFasulyemmm Nslhnkr çıktı kalitesi çok kötü. Fotoğraf sepeti gibi wrb siteler var daha kaliteli çıktı veriyor
Elifcaner Bende happy.bee sayfasından aldım gayet iyi çıktı ayrıca özenle paketlenmişti tavsiye ederim
MavismomM Çok sağolun kızlar happy.bee ile görüştüm şimdi baya yardımcı oldular sanırım oradan yaptıracağım 💌🙏🏻