Tweety1 Merhaba kızlar Son regl tarihim 18 aralık kızlar dün kan verdim bugün aldım beta 1000 çıktı sağlık ocağında değer nasıl kızlar 🙋❤️
Ceronimo Tweety1 hayırlı olsun🤗 benimde 22 aralık bende dün sağlık ocağında verdim 1000 üstü değer😊 özellerde net çıkıyor değer
iremgun Tweety1 yarın tam 7 haftalık hamileisniz değeirnize değil de direk bir kadın doğumcuya gidin bence. Muhtemelem kalp atışını bile duyabilirsiniz.
mercimeginanne Tweety1 değerin 1000 in üzerindeymiş hamilesin ama ne kadar oldugu belli değil. Başka yerde ver bence tam değer veren çünkü artışa bakıcak doktor
mercimeginanne Tweety1 bazı kurumlar böyle cnm belli bir rakamın üzerindeyse büyüktür diyip geçiyorlar. Sen gidiceğin hastanede 2 gün kan ver doktoruna öyle görün bence
Tweety1 Ceronimo bende ona şaşırdım demek ki bu yüzdenmis teşekkür ederim sizide tebrik ederim hayırlı olsun canım ❤️
ggguler Tweety1 ben 18 ocakta yaptırdığımda 117 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördük bu hafta da kalp atışı için gideceğiz 🥰
AydanSahinSaban Benimde adetim 25 aralikti gecen hafta beta hcg 1000 cikti doktora gittim kesemi gördü diger hafta tekrar cagirdi. Haftaya cuma gidicem cok agrim var kasıklarımda. Sizinde var mi acaba
Tweety1 AydanSahinSaban benimde geçen hafta ara ara oldu ağrılarım bunlar normal diye biliyorum kuzum ilk zamanlarda sağlıkla gelsinler yavrularımız insallah ❤️
Aysen3434 AydanSahinSaban benim beta 226ydi ve son regl 24 aralıktı. Kasıklarımda ki ağrı da epey hafifledi ara ara geliyor. Ve geçen hafta kesem görünmedi. 10 gün sonra yeniden gideceğim.
AydanSahinSaban Ftmmmm bende haftaya cuma gel sadece keseyi gördü inşallah bebisi de görebiliriz belki kalp atisi icin erken olabilir