Purpura26 Gulceefe-00 Bebeğin bacağına neresi sürter çok bilemedim böyle yumuşacık pedleri var ama https://www.hizliresim.com/1wu3tbz Evet oto koltuğu olarak kullanılıyor
Gulceefe-00 Purpura26 bende araştırırken yorumlarda okumuştum tam bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla güzel duruyor. Özellikleri güzel çok ağır olmaması avantaj sanırım ben de bu ürünü alacağım indirimleri takip edip teşekkür ederim cevaplarınız için😃
Eylulunannesi-2 shinemuu ciddimsn. Almadm henüz. 1800 dü en son. İiki almamşm ozmn :) hemen bakacgm saol. 🙏🏻
shinemuu Eylulunannesi-2 Ben 1472 tlye aldım bakalım. İnş güzel gelir. Siz alabildiniz mi? Gece 12 den sonra eski fiyata döndü tekrar.
mutlugebeee Purpura26 canım anneler umarım hala burdasınızdır, aranızda kullanan oldumu acaba bu süre zarfında bende dün tesadüfen gördüm bu arabayı aslında hiç travel istemiyordum ama bunu çok beğendim. Sizin yorumlarınız nasıl?
Purpura26 mutlugebeee Ben kullanıyorum canım. 40ı çıkcak bebeğimin. 7 8 kere kullandık. Araba sürüşü vs. Çok konforlu. Puseti çoğu travele göre geniş ve büyük. 9 aya kadar rahat kullanılır. Ama bebek içindeyken taşıması çok zor. Ben henüz kaldırmadım ama annem baya zorlanmıştı. Gerçi bu bütün pusetler için geçerli.
mutlugebeee Purpura26 portbebesi nasıl peki dolapta satan bir kaç kişi gördüm 1 yaşına kadar kullanmışlar sonra sığmamış vs. Sığmaz mı gerçekten 3 yaşına geldiğinde falan en azından beni bir 3-3,5 yaşına kadar götürür diye düşünüyordum 😔
Purpura26 mutlugebeee Şuan ki hali büyük duruyor. Diğer travellerle aynı boyutta. 1 yaşında kaç metre bebekleri varmış sığmamış çok şaşırdım. Ozaman hiçbir travele bastona sığmaması lazım
mutlugebeee Purpura26 evet yaa 1 yaşında da ne kadar uzun ve kilolu olabilir çok şaşırdım bende küçük mü acaba diye şüphe ettim. O zaman diğer travellerle aynıysa bir bakayım mağazaya gittiğimde çok teşekkür ederim🙏🏼🌸
Purpura26 mutlugebeee Mağazalarda satışı yok diye biliyorum. Bu linkte ki resmi satış mağazasıymış. Bu numara da kendi numaraları. Aklıma takılan her konuda whatsappdan yazdım yardımcı oldu. 05445923237