Sumisalii Arkadaslar ikili test ysptirdinizmi sonuc nasil cikti ense kalinligi ve burun kemigi olusmusmuydu bebeginizde bilgi verirmisiniz konusalimmi
Ebru24 Sumisalii vala ben yaptıramadım geç kaldım zaten soktor ense kalınlığına burun kemiği yapısına baktı çok şükür normal dedi bende gidemedim zaten tehlike arz edecek bişi görseydi hemen gönderirdi dedim hocam çok şükür ultrasyonda bişi çıkmadı gitmeme gerek varmı dedi sen bilirsin biz görmek isteriz ne olur ne olmax dediğim gibi geç kaldıkk
FatRam_1703 Sumisalii Bende yaptırdım ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüsünü yaptı doktorum çok şükür bir sorun çıkmadı🙏🏻
irorkay Sumisalii ultrasonda burun kemiği göründü, ense kal. İse 1.4 çıktı. 12 haftada yaptırdım. Kan da verdim. Bugün çıktı sonucu doktorum aradı. Hiçbir sorun yok dedi ikili taraman güzel çıkmış. Bu şekilde oldu :)
Cigdemss Ben yaptırmayı düşünmüyordum, ancak kontrole gittiğimde ense kalınlığı çok yüksekti , peeiontologa gittik , çok fazla olumsuz konuştular. Ama ense kalınlığı geriledi. Şu anda 20 hafta bitiyor. Kalp burun kemiği organlar normal çok şükür
Sevdelibol Bende yaptırıdm canım 11. Haftada bir sorun cıkmadı cok şükür. Ama keşke yaptırmasaydım bir sorun cıkca zaten kıyamıcaktım boşuna yaptırmışım hangi fikirleyse artık meyse 🥰
elif4552 Ultrason normal benimde kan değeri anormal olunca fetal DNA testi yapıldı sonuç bekliyoruz ama keşke benim doktorumda ultrason normal diyip ikili test yapmasaydı inşallah bebeklerimiz sağ Salim sağlıkla doğar
Hnd43 elif4552 hiç korkma . Benim ultrasonum normaldi kan testimde risk çıktı. Elim ayağıma girdi hemen fetal dna yaptık. Sonra fetal dna 10 günde çıkacağı için iyi bir perinataloga gittik içimizi rahatlattı . Fetal dna güzel geldi. Fetal dna beklerken insan stres dolu oluyor asla korkma bebeğinle konuş Rabbim güzel sonuçlarını gösterir sana :)
Sumisalii Meloleo normal kan testi cnm korkulcak biraey yok somusda guzel cikar insallah hayirlisiyla
Sumisalii Benkmde ultrasonda ense kalinli iyi burun kemigide olusmusdu sonucumu bekliyorum insallah temiz cikar hayirlisiyla
merveklyc Sumisalii Sonucum çoktan çıktı da daha doktora göstermedim burun kemiği oluşmuştu ense kalınlığı 2 mm di 13 haftalıktı bebeğim iki hafta sonra da üçlüye gireceğim
Sumisalii Zeliiiss yaninoyle cikinca skintimi oluyor ne oluyor bende 13+2 haftalik hamileyim ensd kslinligina iyi normal dedi doktorum