Asyaq21 Mrb kızlar koltuk altı ve özel bölge kararması için bir krem veya ayrı bir ürün kulanan varmı etkisini gören çok memnun kalan lütfen acil lazım yardımcı olurmusunuz
Ayssmom Asyaq21 ben Selin ciğercinin önerdiği wlab beyazlatıcı kullanmıştım çok güzel beyazlaşmıştı koltuk altımı yüzümede sürüyordum lekelere iyi geliyor
istanbul3434 Asyaq21 pirinç ununu su ile karistirip macun kivamina getirip kararan bolgeye surebilirsiniz. Kozmetik urun adi bilmiyorum malesef kimyasal urun kullanmadigim icin
DaisyMom Ayssmom ayy gercekten işe yaradiysa bende almak isterim.Dogumdan sonra kullanirim.Beyaz tenliyim çok karardi utaniyorum resmen🙈Duzenlimi kullandiniz.Trendyolda da satiliyor ordaki de ayni midir ki
Msydn6 Ayssmom wlap kozmetik dediğiniz madelep in ürününümü diyorsunuz ? yani bumu https://imgyukle.com/i/H9n5vH https://imgyukle.com/i/H9nI6A
Asyaq21 Ayssmom trendyolda yorumları okudum kremden rahatsız memnun kalmayanlar var bnde böyle yorumları görünce endişe ediyorum işe yaramaz memnun kalmam die🤦♀️
Ayssmom Asyaq21 Bikini bölgesine denemedim ama koltuk altında işe yaradı. Kuzenimde bacağına denemişti ondada işe yaradı
Asyaq21 Ayssmom ya alıosam memnun kalmak istiyorum gerçekten kararmam oldu çok utanıyorum ve rahatsız ediyor bni
Ayssmom DaisyMom yaradı gerçekten ve hala duruyo bereketli baya 😄 herkeste işe yarar mı bilmem ama bende yaradı 💜
incininannesi DaisyMom aynen benim de tenim bembeyaz ama ilk gebeligimde özel bölgem kol altim ve boynum karardı resmen beni çok ama çok rahatsız ediyor doğumdan sonra bende kullanayım bari ise yariyormus madem 😁
DaisyMom Ayssmom ya simdi baktim hem dışi yesil gibi olan var selin cigercinin videosunda sprey gibi birseyin icinde beyaz.Hangisi aldiniz siz.70 80 gibi bir fiyat yaziyor.🤪
DaisyMom incininannesi ay benimde boynumda da var.Ne biliyim insan kisa birsey giymeye cekiniyor koltuk altimi kaldiramaz oldum😂 insAllah bizde de işe yarar bende bunun cozumunu ariyordum🙊
Asyaq21 incininannesi Evt bnide çok rahatsız ediyor koltuk kararmam ve özel bölge kararması alıcağım üründen memnun kalmak istiyorum o yüzden tavsiye istedim burdan
Heein Valh bnde aldım iki üç kere sürdüm de bi değişiklik olmadı dedilerki doğumdan sonra dene bakalım doğumdan sonra fayda edecekmi
Asyaq21 Heein ya bazı yorumlarda memnunyetlik yok insan kaygılanıyor cnm sen Doğumdan sonrada kulan baklm memnun kalırsan tekrar yaz buraya🥰