Hatice35 Pamugunannesi1 aynen annemde oluyormuş midesi bulanmıyormuş hadi inşallah böyle devam eder 😂
blueberyy00 Pamugunannesi1 aay çok haklısın Hersek’iyle katlanıyoruz kabulumuzzz onlar bizim çok şükür çok
Fatma_7 Hiç bir bulantı postunu kaçırmıyorum 😂 Allahım böyle birşey olamaz böyle bi bulantı yok koku hassasiyeti yok kusarken midemi de kusup çıkarmak istiyorum bazen.
Susamtanem1 Fatma_7 ah sen bensin ben senim😂 kendimi hayır hayır kusmuyacaksın bu sefer yok diye kandırmaya çalışıyorum😂
Pamugunannesi1 Fatma_7 ayyy sizin yorumunuz araya kaynamışşşş görmedim 🥺 Bana en çok lavabo kokuyor banyoda yok böyle koku en çok o etkiliyor beni tabi başka kokularda etkiliyor ama o buram buram 🤮😣
Susamtanem1 Pamugunannesi1 kesinlikle genetik ya benim annemde teyzelerimde doğuma kadar kusan kilo veren tayfada ve bende 5. Haftadan beri 🙊
Pamugunannesi1 Susamtanem1 Zor be gülüm ya aylardır kusma çocuk nasıl kilo alıcak hiç düşünemiyorum 🙄
Serpilbb Pamugunannesi1 ya benim sabahları değil akşamları başlıyor ve yatana kadar devam ediyor bulantım sabahları turp gibiyim bunun bi nedeni varmı hiç bi yerde bişey bulamadım yarın kontrolüm var doktorumada sorucam 10+1 im
Pamugunannesi1 Serpilbb Allah Allah biz gün boyu çekiyoruz gerçekten seninki bişey farklıymış ilk defa duydum böyle olduğunu bence de doktoruna danış canım o daha iyi bilir bazen googlede okuduğumuz bilgiler maalesef doğru değil
Morvy Pamugunannesi1 evt gercekten o durumda tek olmamak lazim ama ise gidip geliyorum gittigi yere kadar böyle devam edicek artik bakalim
Pamugunannesi1 Morvy Annem bana naneli şeker bulundur yanında o yatıştırıyor mide bulantısını demişti bunu dene istersen canım en azından seni otobüste tutsun yeter fazla da zorlama kendini iş konusunda belli zaman sonra 2 adımla yorulup tıkanıyoruz
Morvy Hatice35 bende ayni senin gibiyim 9+6 haftaligiz hatta keseyide gördük bebgide hatta kalp atisinida duyduk ama hic bir belirti yok🤔
Hatice35 Morvy aslında ailenden genetikse normal, benim annem maşallah 14 çocuk doğurdu 🤭hiç birinde belirtisi olmamış 😂😂
Pamugunannesi1 Morvy Sana da böyle oluyor mu tabi ki bebeğim daha küçük olmaz da böyle karnımı tuttuğumda dokunduğumda böyle tık tık diye bişey atıyor gibi hissediyorum bebeğim değildir ama sanki oymuş gibi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
blueberyy00 Pamugunannesi1 keşge sihirli bir değnek olsa hoop bizi doğumdan sonraya götürse yavrumuz kucağımızda 😂😂
Hatice35 Pamugunannesi1 yani bunu sadece bir kadın doğurdu maşallah 62 yaşında olmasına rağmen fiziği falan gayet yerinde yani seviyorlarmış çocuk doğurmayı 🤣😂