Guneslii somurtkankedi Bende aynı durumu yaşamıştım 8 haftalıktım ama bebeğim 6. Hafta da kalmıştı keseye göre de çok küçük kalmıştı kürtaj olmuştum :/
somurtkankedi senaack ben sırf para için hemen almak istediklerini düşündüm tek yaptıkları hemen git fiyatı gel gel alalım falan böyleler ya
somurtkankedi Matmazel_ umarım öyle olur da duyarız inşallah ben inanamıyorum yaşamadığına bekliycem bir iki hafta 🙏🏻
Esraa63 somurtkankedi ne olur moralini yüksek tut bende korktum 5 haftalikken sadece kese gorundu 7+5 te gördük bebegi ne olur dua et ve bekle biraz daha .belki duyulur bir haftaya kadar
somurtkankedi Mrvgl evet şuan 130 TL muayene kürtaj 3750 küstürdü sadece para koparmak dertleri ya beni düşünmeyip hemen git muhasebeden Fiat al gel yapalım diyorlar nasıl bi rezalet gerçekten
Mrvgl somurtkankedi Ben şuan 34 haftalık hamileyim. Aynı yere medipole gidiyorum. Doktorum doç Şerife hanım. Memnunum. Diğer doç de İrem yengel. Odaları yanyana. İkisi de işinde iyidir. Kürtajı İstanbul hospital de oldum. Çok iyi bir doktordu. 60 yaşlarında. Hiç acı sancı duymadım kürtajda ve sonrasında.
Meryem30 somurtkankedi ben anladigim kadariyla gec döllenme olanların bazıları sıkıntı oluyor bazıları saglikli benimde geç döllenmeydi 12.haftada gittim bebekte yok yok tonla hastalik çıktı yawrumda kürtaj oldm maelsef inşallah duyarsınız kalp atisini :(
EsraOezbk somurtkankedi alttan bakmak tehlikeli degil yanlis biliyorsunuz ins kalp atisini duyaesiniz haftaya
Meryem30 EsraOezbk iste ben sagliklida duydum sagliksizda ama genelde grc dollenme sagliksiz olarak gördüm cevremde Insallah saglikla alirsiniz kucaginiza :)
Lionfamily EsraOezbk inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla,bizde geç döllenme yaşıyoruz sata göre 8 hafta olmalıyken aslında 6 haftalıkmışız,kalp atışımız var ama kesemiz tam yuvarlak değil inşallah bendede bi sıkınt yoktur🙏🏻
Balmm11 somurtkankedi Belki geç döllenmedir. Ama dikkatli de olmanız lâzım bedeninizde bir tuhaflık,aşırı baş ağrısı ve vücut sızısı hissederseniz beklemeden dr.a gidin ne olur ne olmaz
somurtkankedi Mrvgl ben bugün ilk defa gittim medipole Elif hanımdı doktorum direk kürtaj dediği için hiç güvenmiyorum artık
Mustafa8gulsah somurtkankedi bencede camım biraz bekle,başka doktorlara git tekrardan,umarım duyarsın kalp atışlarını ☺️İkinizde çok iyi olun inşallah🥰