Borusesi Srcpa kahve kola çiğ et türleri karbonhidrat içeren şeylerden paketli yiyeceklerden uzak duruyoruz
Ebru24 Srcpa herşeyde yiyin tabi çiğ etten yeşillik temiz yıkayın onun dışında kemdizi kasmayın 2 bebeğim olucak ikisindede kasmadıö ayy bunu yersem lekeli olur ayy bunu yesem düşük yaparım bazıları yazıyo😅😅😅relax olun kasmayın kendinizi hamileğinizin keyfini çıkarın bende size tavsiyee
Srcpa Borusesi sucuğun zararlı olduğunu bilmiyordum ve bugün biraz tükettim bebeğime zarar verir mi acaba ?
Borusesi Borusesi yok sanmıyorum çok yemediyseniz tadımlık canı çektiklerinde yiyenleri okumuştum burada
Anneballari58 Srcpa yok canım zarar vermez öyle kötü düşünmeyin hemen sık tüketimi bakteri üretir sadece
PurpleTail Az ve sık yemek mide bulantılarına çare oluyormul.Kızartmalardan,asitli içeceklerden, kafein ürünlerinden ve fazla A vitamini almaktan (ciğer yemek) kaçınmak gerek.
Sseedd10 Benim cok mide bulantim oldugundan doktorum az az ve sık yemek ye örnegin pilav patates makarna ekmek bunlari tuket dedi
Srcpa Borusesi çok yemedim 1 kaç dilim pişirerek yumurtayla yedim ama ne bileyim zararlı olduğunu görünce bi tırsmadım değil 😅
Slmylmz Dikkat edecek çok şey var sağlıklı bildiğimiz çoğu şeyden uzak durmak lazım Misal ciğer fazla A vitamini içerdiği için çok tüketmemek lazım ben hiç yemiyorum çinko içeren derin su balıkları portakal mandalina suyu sürekli tüketmemek lazım şeker oranını artırıyor maydanoz konusunda çelişkiler var kimi doktorlar birşey olmaz demiş ama ben ne olur ne olmaz yemiyorum sucuğuda pişirip yiyin konserve olan herşey zararlı cips kolayı demeye gerek yok sanırım Uyandıktan sonra fazla aç gezmeyin bebiş biz uyanınca acıkmaya başlıyormuş meyve tüketin bol bol mevsiminde olmayan şeyleri yememeye özen göstermek gerek şuan domates salatalık yenmemeli mesela Hamur işi ve tatlıdan da fazla kilo almamak için uzak durmak lazım Her gün ceviz ve havuç yemeye özen gösterin vs
ahben Sucuk konusunda çok iyi pişirip yediyseniz sıkıntı yok kendinizi strese sokmayın bende 13. Haftamdayım 1 2 kere yedim. Doktorum önceden ne yiyosan şimdi de onu ye dedi. Tabi balık falan çok sevmem ama yine de hafta da bir yemeye özen gösteriyorum. Diğer konularda da yine ölçüleri çok aşmadan yiyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Kahveyi sınırlandırdım sadece günde 1 fincan ya da hiç ama haftanın 5 günü vardır yine de