hilal-a Kızlar 12 kilo almışım çok mu ama çok fazla ödemde var ellerim ayaklarım çok şiş sizde durumlar ne
yusufbebekk447 hilal-a çok mu 😁😁😁ben tammmm 18 kg aldım .Keşke almasaydım ama istemeden oldu .2 .gebelikte çok dikkat edeceğim.
morusevenanne hilal-a ben de 12 aldım aşırı değil bence surda doguma ne kaldı 😀 evdeki terliklerim de olmıyor artık tam 🙈
hilal-a morusevenanne sizde de ödem oldu mu bende erken doğum riski olunca çok yattim ondan mı oldu bilemedim ellerim ayaklarım çok şiş 😔
morusevenanne hilal-a hareket etmediğim zaman hemen şişiyorum gibi geliyor ayaklarımda var şimdilik ödem yüzüm de poğaca gibi ama kilo mu ödem mi bilemedim 🙊🙈😂
hilal-a YaseminBatrk maşallah canım ya benim erken doğum riski çıktı bebek zayıf olacak küveze alacaklar diye korkudan yedim şimdi de sürekli yatınca ödem oldu herkes çok şişmissin diyor 😕
Asenadgdvrn80 hilal-a bu posttan sonra piskolojim düzeldi yeminle ben 32+6 yım 5,50 kilo aldım diye strese girmiştim şuan gerçekten normal olduğunu anladım 🥰🥰🥰
hilal-a Asenadgdvrn80 yok canım gayet normal senin bana da ebelerim doktorum normal diyor da işte ödem falan çok herkes şişmissin diyor çok mutsuzum
YaseminBatrk hilal-a amann herkesi takma kafana . Boşver sen sağlıklı ye bundan sonra bebeğin yeterki sağlıklı olsun kilolar verilir