Seymamuge Az önce sadece fisher price oyuncaklara bakmak icin girmiştim ki kendimi e Bebek’e kart bilgilerimi girerken böbreğimi verdiğimi farkettim 🤪🤪 çocuğun daha bir tane bile zıbını yok ama bir sürü oyuncağı var 😂😂😂 kendini kaybedip bilinçsizce bir seyler alanlar burada mı 😅 yalnız değilim bence biliyorum 👻👻
Demiralpmoms Seymamuge ay bende bi sürü oyuncak vs aldım🙈 dayanamıyorum görünce 😁 eşim yasakladı artık. Bütün alışverıs bitti bizim. Öyle olunca gereksız şeylere kayıyor ınsan bu kez😬
bus91 Seymamuge bizde anneanne amigr. Oyuncaklardan bı gayret işlediği için oyuncak sanırım almıcaz 😂😍
Meloss37 Seymamuge valla kuzum bebişim doğdu kıyafet modundaydık hep şimdi oğluş 8 ayına giricek oyuncaklara sardık gece sipariş verdiğim yetmemiş gibi bugünde gidip magazayı boşaltım 😅😅😅
Aslanannesiayse Ben 9 şubatı bekliyorum tüm tekstil ürünlerinde %28 indirim olacak bende daha hiçbişey almadım 22 haftalığız
Sakel28 Bana da dün e bebekte 14 şubatta tekstil ürünlerine ek tekrar indirim gelecek dedi mağaza çalışanları
Dmtny Ben sadece Fisher Price piyanolu oyun halısı alacaktım o da dün akşam ben kart bilgilerini girerken kalmadı🙄 Bebekler küçükken zaten oyuncak falan oynayamıyor, büyüdükçe ihtiyaca göre alırım diye düşündüm 😄
Seymamuge Dmtny evet ben de onu almak istedim kalmamıştı aynen ya zaten benim aldıklarımın çoğunu 6. Aydan sonra oynar 😂😂 eğitici ayı mi tavşan mi ne aldım en kötü onunla eşimle biz oynariz en sevdiğimiz şarkıyı söylüyormuş kırmızı balık 🤪 biz hakkını veririz diye düşünüyorum 😂😂
Dmtny Seymamuge 😂😂😂 şimdiki çocuklar şanslı, bizim zamanımızda bu kadar çok şey yoktu. Ben de oyuncak alsam herhalde çocuktan önce ben oynadım 😂
Seymamuge ssnnmmm bende tam olarak öyle oldum ama ben zaten aldığım seyleri iyi markalardan alıyorum diğer çocuklarıma saklamayı planladığım icin cok gözüme gelmiyor kimseye vermicem hahaha
Huri54 Biz de fisher price oyun halısını 22:30 da indirime girmişti kaptık yoksa baktığımda bitmişti alamazsam kahrolurdum 🙊 Bi de budizz aldım uyku arkadaşı kaptık çok güzeller😍 beni delirten Mayıs annesi olucam nasipse kıyafet krizi yenidoğan aldım bundan sonra ne alacağımı bilmiyorum her gün elli kere post açılıyor bende bakıyorum ama herkes farklı şeyler söylüyor kafalar karmaşık 🙄 yaza denk gelecek slopet mi giydirilmeli kısa yoksa uzun tulum mu bilmiyorum artık kafama göre bi kaç parça alıp doğduktan sonra bakıcam yaşayarak öğrencez sanırım 🙊
Seymamuge Meloss37 benim ilk çocuğum olucak ondan biraz gerekli gereksiz ne bulursam alıyorum diyeceğim ama yegenlerimde de böyleydim her seyleri tam olsun modundayim akılları bir seyde kalmasın ileride bebeklik fotoğraflarına bakınca benim bundan neden yoktu demesini hiç istemiyorum 😂😂
Huri54 Seymamuge eşim benden daha istekliydi o oyun halısını almak için piyanoyla ayaklarını oynattılar basar mutlu olur diyordu bence pahalı bir oyuncak ancak o alalım deyince aldık 🤣 Kıyafet konusu herkesin kafasında soru işareti valla burda çok görüyorum 🙊 Allah büyük halletcezz elbet açıkta kalmazlar 🤣
Aslanannesiayse https://www.e-bebek.com/kurumsal/ebebekte-subat-kampanyasi/?OM.OSB=anasayfa-subat2021-genelduyuru
Meloss37 Seymamuge benimkide ilk 😅 valla kuzu bende aynıyım gerekli gereksiz dolduruyorum sepete annem alma bak bunu napcak dediğinde oyunucak diyorum 😅😅😅
Seymamuge Huri54 ya en kötü eşiniz gider alır bir kaç parça bir şey kolay is onlar hele bir dogsunlarda