Meriiii9 Ogretmenanne24 Ben o siteden almadım ama orda satılan bebek odasının aynısını aldım aymini esla Cok memnunum kaliteli urunleri.
Meriiii9 Ogretmenanne24 Ama ben sadece bebek odasını 5.600 e falan aldım fazla uygun burda diğer urunleri nasıl bilmiyorum
Brcklc Ay pardon canim ben başka posta yazarken yanlışlık oldu🤗buarada kartaldaki şubesinden arkadaşım 6 bine hem mobilya anne yani beşik dolap yurutecine tut herseyini almisdi memnundu canim.
Ogretmenanne24 Brcklc evet öyle tüm herşey dahil içinde 6 bin küsür olması iyi geldi bebek arabası montessori sepet beşik anne bebek çantası herbişey dahil
UmayAsya Ogretmenanne24 bende kartala bizzat mağazalarına gittim çok fazla alışveriş yapan var ordan memnuniyet yüksek yani size kalmış bir şey
Brcklc @Ogretmenanne24 elbette alınır ama şu var ben Soho kidsden aldım sadece karyola büyüyen dolap ve şifonyeri 10 bine taş gibi mobilya elbette 6 binlikle farkı var bence herkes kesesine göre alabilir ilerde degisiceksen hiç pahalı ürün alma canim
Ogretmenanne24 Brcklc tabi ki ucuz olunca kalite de ona göre oluyor dediğiniz gibi fikriniz için teşekkürler 🙏