Zeynepulku Kızlar 39 haftalık hamileyim ve iyice ağırlaştım nst de azda olsa sancım çıkıyor bol bol yürüyorum meyrem ana otunu yap iç dediler içsem işe yararmı acılmam olurmu
Deletedmom35 Zeynepulku mutfak dolabı temizle 😀 hep öyle okudum burda işe yarıyormuş bacım dene temizlik yap merdiven in çık hurma ye kolay hayırlı doğumların olsun
deletedmom351 Zeynepulku Vallahi canım açılmayınca açılmıyor 😂 Ben o kadar temizlik yaptım 4 kat merdiven indim çıktım hurma yedim sık sık banyo yaptım 40. Haftam anca 1 cm açıklık olmuş Yarın mecbur suni sancıyla doğum yapacağım.
DenizelikDikilita Zeynepulku canim bebek dogmaya hazir oldugu gün gelecek... biz ne yapsak ne yesek onun günü belli elbet dogacak kalmayacak icimizde biraz sabir. Bende bekliyorum son haftadayim. 6 aydir hurma yiyorum .temizlik yuruyus merdiven cikmaktan fenalik geldi. Ama bebek istedigi zaman gelecek.
Zeynepulku SedaOzbier hepsini yaptım cnm kimsem yok evi dip köşe temizledim camları sildim mutfak dolablarını sildim hiç bi iş kalmadı günde 7 8 bin adım atıyorum ama nafile bide otu dene dediler içsem bişey olurmu
Burcusamet Zeynepulku walla emin ol bende yaptim cam sildim evi temizledim yurudum ama yok bende 40+4 um ama zerre acilma yok napicam bilmiyorummm
Zeynepulku Burcusamet sende meyrem ana otunu dene cnm ben onuda deniyrcem inşallah o olur duasını yap iç cnm
Yksl1801 Selam kızlar bende 38+3 deyim ama bendede hiçbir doğum belirtisi yok. Geçen hafta çarşamba günğ hafif bir kanamam oldu ama nst de sancı veya kasılma gözükmüyor