begummm26 mavi2804 Evet lcw den 2 alt 1 ceket aldım bende geçen gün çok güzel şeyler var kaliteli de zaten😊 tuttum kendimi almadım başka bişey ebebekten alırım diye😄 öneriniz için teşekkürler🌸
xserifebl begummm26 tabi bunlardan ayrı trendyol ve Hepsiburadadan müslin örtüler aldım. Şimdi de indirimde hepsiburadada Hamur markası, trendyolda da juniperus ve mohercare bu markaların müslin ve battaniyeleri çok güzel pişman olmazsın🥰
begummm26 xserifebl Nerdeyse aynı şeyleri alcam bende yarın hatta eksik daha çok var ilk alışverişimiz 1000₺ kafadan gidecek daha da çoğu gider ooo çok güzel😂 çok teşekkür ederim🌸
Burcuckmk begummm26 bak insata da meliksbaby ilkim bebe mandal bebe gibi sayfalarda cok guzel seyler var bi bak bence
begummm26 Burcuckmk Evet öyle sayfalara da bakıyorum alırım diye kaydettiklerim de var ama kalitesi nasıldır bilemediğim için kararsız kaldım 😊
Babyy1S begummm26 ben her ikisinden de alisveris yapiyorum ikiside kaliteli sadece e bebekdeki zıbınlar ince ve bollaşiyor ama civildeki zibinlar daha kaliteli zaten ellediginde aradaki farkı anliyorsunuz